tum opelcılerın yorumları ve tavsıyelerı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tomxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tomxx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selam arkadaslar bende yenı bır opel corsa aldım ve opel fan clab uyesı oldum aracımdan memnunun ama yenı bır uye olarak burdakı paylasım sıtesınden cokta memnun deyılım acıkcası daha once japon arac kulanıyordum buyuzden orayada uyeydım ordakı dayanısma yardımlasma burdayok buda benı uzuyor burdakı uyelere ve kurucularına bıraz ozverıde bulunup araclardan olduğu kadar dayanısmadanda memnun olmak ıstıyorum tum dıyer fan clublerınden ne eksığımız var

Foruma hoşgeldiniz ,öncelikle Üye Arşivi başlığı altına ,ilgili formata göre bir tanıtım içeren konu açmanız gerekiyor.Bu sayede hem forum kuralını yerine getirmiş olursunuz hem de bizler sizi tanımış oluruz.

Dayanışma ile ilgili yazdıklarınız için bence biraz erken olmuş.8 günde forumu tanımanız, buradaki ortamı ,arkadaşlık ve paylaşımı anlamanız zor.Forumda biraz daha zaman geçirirseniz ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

Not: Üye tanıtımınızı bekliyoruz

hosgeldınız.. o dayanısma ve yardımlasmayı burdada bulabileceginizden emınım keyıflı forumlar=)

aramıza hoşgeldiniz. dayanışma derken en basitinden bu hafta sonu arkadaşım bi konuda bana telefonda 3 saatten fazla yardımcı oldu dayanışma budur bence pazar pazar biri beni arasa deli olurum. hemde benim gibi neyin nerde olduğunu bilmeyip eline takım taklavat alarak arabanın başına geçmişse dahada sinir olurum . ama o arkadaşım hiç erinmedi bana 3 saati geçkin anlattı ben pes ettim o etmedi ve konuyu hallettik. dayanışma mevzusuna erken girmişsin gez gör ondan sonra karar ver.

Geri