Türkiyeye Yollamayan opel aksesuarları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arcatera

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bu türkiyeye neden opel aksesuar yollmaz opel türkiyenin sayfasına girin mubarek 1 milyoncu gibi hani vardırya sokaklarda çinciler en alırsan bir milyon aynen öyle oyuncaklar maketler gereksiz ne kadar abidik gubidik şey varsa satıyorlar

bizde ebaylarda gid ekran kovalayalım bari takmıyorsun sattığın araçlarına sitende aksesuar olarak opsiyonel sat alan alsın en azından pahalıda olsa adamların sitesinde var derizz

mesela audio twin diye bir aparat var meriva zafira vectralara uyumlu çok güzel minik ucuz bir parat arka koltukda oturanlar için tasarlanmış bir şey arka koltukdakiler müziğin sesini kendilerine göre ayarlayabiliyor yada dirk kulaklıkdan dinleyebiliyorlar

twinaudio.jpg
twinaudio.jpg
astra_equip_13_m75.jpg

Mesela opelin orjinal Beyne bağlanabilen tepe dvd leride varmış

teopzaopc03_404dd41eb1d64.jpg

astra_equip_15_m75.jpg

mm_opel_zaphira_ipod_450.jpg

İsterse 10 milyar fiyat çeksinler yeterki koysunlarda satışa diyelimki en azından varda adamlar işi ticarete döksün şimdi bir şeyde diyemiyorum benim düşüncem ya ırkçılıkla ilgili yada siyasal tamam her ülkenin donanımı değişiyor ama her ülkenin opel resmi satış sitelerinde bu ürünler isteyene ek parayla satılıyor yani adamlar parası olan alır diyor türkiyede oda yok...

Son düzenleme:
Herhangi bir Opel Servisi bunlardan isteğin halinde sipariş getirir ve takar zaten. Sen yeter ki paradan haber ver :)

Örneğin audio twin, ki merivalarda mevcuttu yanılmıyorsam, istiyorsan Opel bayisi "yok bunu satamayız" demez ki..

"Satarız ama sana hediyesi 4.500 YTL falan olur" der..

206'lar ilk çıktığında o zamanki kız arkadaşım kendine almıştı ve hastası, bayılıyor arabasına. Ben de ona güzel bir jest olsun diye 206'nın küçük modelinden (die-cast) almak istedim, ama hem araba yeni çıktığından hem de o zaman die cast'ler bu kadar yaygın olmadığından bulamadım.

Ben de attım Peugeot TR'ye mail, dedim böyle böyle, 2 saat sonra aradılar, beni bir bayiye yönlendirdiler ve bayinin haberi var dediler, bayiyi aradım, evet Fransa merkezde görünüyor bu, ancak fiyatı 105 euro+kdv (küçücük de bir die cast) kabul ediyorsanız getirtelim dediler. Çok çok pahalıya geldi ama 1 haftada elimdeydi model :D

aynen, ayrıca neredeyse tüm aksesuarlar yetkili serviste mevcut durumda,

gene farklı tellerden çalışıyoruz gene birbirimizi anlamamakda inat ediyoruz :)

ben servis getirmez demedim ama çoğu servis de kendi insitifiyatiyle getirtiyor benim dediğim opel türkiyenin resmi satış sitesinde niye yok istersen getirir diyorsunuz hayır diyorum bende ben istemeden o listede olsun gözümle göriyim fiyatını özelliklerini okıyım diyorum sanırım yeterince anlaşılıe ve açığım

opel türkiyenin alış veriş sitesinde sadece kupa bardak çanak çömlek satılıyor bu yukardaki aksesuarlardan hiç biri yok..

gene farklı tellerden çalışıyoruz gene birbirimizi anlamamakda inat ediyoruz :)

ben servis getirmez demedim ama çoğu servis de kendi insitifiyatiyle getirtiyor benim dediğim opel türkiyenin resmi satış sitesinde niye yok istersen getirir diyorsunuz hayır diyorum bende ben istemeden o listede olsun gözümle göriyim fiyatını özelliklerini okıyım diyorum sanırım yeterince anlaşılıe ve açığım

opel türkiyenin alış veriş sitesinde sadece kupa bardak çanak çömlek satılıyor bu yukardaki aksesuarlardan hiç biri yok..
canak çömlekkkk:kop: abi koptum ya alemsin harbiden ve haklısın

katılıyorum arkadaşa. avrupa standartlarını istiyoruz :)

çeyizmi diziyoruz biz napcaz çanak çömleği demi :)

o konuda sadece opel değil bir çok arac öle

arkadaşlar ne parçalar var bir bilseniz mesela video connector parçası var kablo gibim bir şey bunu takdınmı bu kablonun ucunda sensör gibi bir şey var herhalde almanca tam kavrayamadım o yüzden neyse takında montaj yapınca ipodunuzdan müziklerinizi bağlantı yapmadan teybinizden dinleyebiliyorsunuz yukarda resmide koydum filimide izleyebiliyorsun sanırım resimde çünkü filimde var dikkat ederseniz fiyatıda yapdığı işleve göre çok ucuz 150 euro civarıydı ama bence değer böyle bir özelliğe

bu tür parçaların hiç biri yok türkiye opel online satış sitesinde halbuki adam gibi parçalar olsa vede kartlara taksit imkanı yapsalar nasıl deli gibi para kaznırlar millet böyle servislerden ordan burdan özel siparişler verip uğraşmaz kovalamaz

o lcd ekran komşunun zafirada var:) Tr ye gelmiş yani

Geri