Mayıs ayında muayene yaptırdım.Size baktıkları yerleri şöyle sıralayım.İlk önce şase numarasına bakıyorlar.Sonra silecekler,korna vs.İçeri almadan lastikler ve frenleride kontrol ediyorlar cihaz ile.Sonra içeri alıyorlar aracı.İçerde aracın altına inip,egzos sistemine,helezonlara ve yağ kaçağı vs.varmı diye bakıyorlar.Ben kat iptali yaptırmıştım ve 5mm yay vardı ağır kusur saydılar bilginize.Fakat şanzuman yağı vs. kaçağına hafif kusur yazmıs.Emniyet kemerlerine kadar bakıyorlar.Arka koltukta 3 tane olmalı ve hepsini denedi tek tek benim aracıma bakan.Sinyalleriniz mutlaka sarı yanmalı.Folyo vs. çekip başka renk yanıyorsa gene ağır kusur.Son olarak far ayarına bakıyorlar gördüğüm kadarıyla.Angel var Xenon sorun olmuyor.Yani dış modifiye'de sadece yaylar ağır kusur sayıldı bende.Cam Filmelerine kimi yerde hafif kusur yazıyorlar bende hafif kusur bile yazmamıslar
Tavsiyem direk gidin.Muayeneden kalsanız bile 30 gün süreniz var.Ağır kusur saydıkları çıkarsa yaptırır tekrar gidersiniz.İkinci gidişinizde sıra beklemiyorsunuz hemen bakıp onaylıyorlar.