22 Haz 2014 Konuyu Başlatan #11 C ckaracaev Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Mar 2014 Mesajlar 114 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Kusursuz geçtim arkadaşlar. Neden oldu bilmiyorum ama çok ilgili davrandıla, bagaj kontorlünde falan hiç sorun çıkartmadılar.
Kusursuz geçtim arkadaşlar. Neden oldu bilmiyorum ama çok ilgili davrandıla, bagaj kontorlünde falan hiç sorun çıkartmadılar.
23 Haz 2014 #12 A aDeLaNTe Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 May 2014 Mesajlar 294 Tepkime puanı 0 Puanları 16 istasyondan istasyona ve bakan kişiden kişiye göre değişiyor demekki. 1.5 ay önce focusla hafif kusurlu geçtik sızdırmazlık raporu olmadığı için.
istasyondan istasyona ve bakan kişiden kişiye göre değişiyor demekki. 1.5 ay önce focusla hafif kusurlu geçtik sızdırmazlık raporu olmadığı için.
23 Haz 2014 #13 BURAK53 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Kas 2006 Mesajlar 15,652 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 40 Kardeşim LPG muayne yaptırmadılar bana Tuv yapıyor boşuna para verme dediler hafif kusur gecti Sent from my iPhone using Tapatalk
Kardeşim LPG muayne yaptırmadılar bana Tuv yapıyor boşuna para verme dediler hafif kusur gecti Sent from my iPhone using Tapatalk