Ufak bir çizik için kasko devreye girmelimi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adRe j
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adRe j

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar dün öğlen saatlerinde bir hastamızı ziyaret etmek için hastaneye gittik iş arkadaşlarımla... aracı park ettim kapıları açtık inerken arka sol kapıyı arkada oturan bayan biraz fazla açınca zincire sürttü ve arka kapının iç kenarlarında ufak bir boya atması meydana geldi kapı üzerinde herhangi bir problem yok sadece kapının içe doğru giren köşesinde boya atması oluştu bunu kendi cebimden mi yoksa kaskodan mı yaptırmalıyım dıştan bakınca belli olmuyor kapıyı açmak gerekiyor malum havalar yağışlı pas kir olmasın diye bir an önce yaptırmam gerekir

Ynt: Ufak bir çizik için kasko devreye girmelimi ?

şu an fotoğraf atamıyorum ama tıpkı telefonların kenarlarında soyulma oluyorya tıpkı onlar gibi kenar kısımda 2-3 cm lik boya atması

Orhan UYAN link' Alıntı:
Arkadaşlar dün öğlen saatlerinde bir hastamızı ziyaret etmek için hastaneye gittik iş arkadaşlarımla... aracı park ettim kapıları açtık inerken arka sol kapıyı arkada oturan bayan biraz fazla açınca zincire sürttü ve arka kapının iç kenarlarında ufak bir boya atması meydana geldi kapı üzerinde herhangi bir problem yok sadece kapının içe doğru giren köşesinde boya atması oluştu bunu kendi cebimden mi yoksa kaskodan mı yaptırmalıyım dıştan bakınca belli olmuyor kapıyı açmak gerekiyor malum havalar yağışlı pas kir olmasın diye bir an önce yaptırmam gerekir
pekı sn o zıncır hıc farketmedınmı ben olsam hemen arkadakılerını yaylım ateşine tutardım battle_Teroriste hatta aılemle bıle gıderken alışverış merkezı olsun sıkışık başka bır yer olsun mutlaka ılk once kendım uyarırım cunku başıma gelıceklerı bılıyorum  trafıkte bıle dururken bızımkıler hıc dıkkat etmeden lap  dıye kapıyı acarlar  arkadan araba gelır mı gelmezmı kımsenın umrunda olmaz her zaman tetıkte olmak zorunda tehlıkelerın nerden gelıceğını her zaman hesaplamalısın

:) Temkinli olmak en güzeli tabiki ben zincirin farkındayım ama arkadakinin kapıyı sonuna kadar açaçağını hesap etmemiştim insanlar mal kendinin olmayınca bazen gaddar olabiliyorlar işin garip yanı ne biliyormusunuz Önce kapıyı açtı tınn etti zincire değdi çok fazla açmayın dedim itekledi kapıyı cırrt etti inip kapısını benim açmam gerekirdi sanırım uyarmama rağmen bu olay oldu

Orhan UYAN link' Alıntı:
Geçmiş olsun kaskonuzu bozdurmayın.mini onarımla hallolur.

Kaskonuzun mini onarım seçeneği varsa, mini onarımdan kasko delinmeden ücretsiz onarım yaptırabilirsiniz.

Kasko yada elden yaptırmak çok önemli değil önemli olan bir çizikte değil ama insan korkuyor işte boyayı fazla atarlarmı diye

Orhan UYAN link' Alıntı:
:) Temkinli olmak en güzeli tabiki ben zincirin farkındayım ama arkadakinin kapıyı sonuna kadar açaçağını hesap etmemiştim insanlar mal kendinin olmayınca bazen gaddar olabiliyorlar işin garip yanı ne biliyormusunuz Önce kapıyı açtı tınn etti zincire değdi çok fazla açmayın dedim itekledi kapıyı cırrt etti inip kapısını benim açmam gerekirdi sanırım uyarmama rağmen bu olay oldu
o zaman sende şunu soylecekten ordan ınemıyorasn dığer taraftan ınsene karrrrdeşşşşşşiiiiiiim 31agryyy

benim söyleyeceklerimin yanında biraz hafif kalıyor bu cümle aslında birçok şey söylemem gerekirdi orda ama bayan benden yaşca çok büyük olunca ve iş arkadaşımız olunca insan o anda her istediğini yapamıyor malesef :(

Anlattığınıza göre sadece ufak bir çizik rötuş boyasıyla halledilebilir kendiniz boyasını alıp ta halledebilirsiniz yada sanayide bir kaportacıya atarsınız bir çay parası.

Geri