Ufak tefek cinayetler dizisi Opel Astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ergun U.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ergun U.

Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
Siteyi ziyaret et
Merhaba forumdaşlar forum konularının dışına çıkartıyorum biraz sizi :)
İlgili dizinin bu akşamki bölümünde Astra j pert edildi veya zaten pertti :)
Sahnenin en başında direkt tanıdım bizi j yi daha sonra baktim yola Astra k çıktı :) Dikkatimi çekti ne iş diye araba kaza sahnesinde tekrar Astra j oldu :)
Astra k yı feda edemediler olan küçük kardeş j ye oldu :)
İyi geceler az buçuk gülümsediniz belki ne mutlu bana :)
Paylaşmak güzeldir.

Yoo gayet güzel bir başlık olmuş :) Bu tarz farkındalık konularını artırıp konuşmak lazım saygılarımla :) J kasayı pert etmekte büyük başarı şaşırdım :) Diziler genelde paraya kıyamazdı.

• Beğen
Tepkiler: Ergun U.
Sahnenin en başında direkt tanıdım bizi j yi daha sonra baktim yola Astra k çıktı :) Dikkatimi çekti ne iş diye araba kaza sahnesinde tekrar Astra j oldu :)
Paylaşmak güzeldir.
Ufak tefek ayrıntı:))

Cüneyt Arkın filmlerinde gördüğümüz sahneleri hala bazı filmlerde görüyoruz :)..Gerçek araca kıydıklarına göre reytingleri iyi demekki..

@Cemil reytingleri baya baya iyi şeytansı kadınları anlatıyor 😬 Benzetmek gibi olmasın Allah esirgesin ama griydi bir de :)

Allah hiçkimseye kaza bela vermesin kardeşim ama parasını versinler 3-5 kere pert etsinler hatta ben pert ederim :)

Değişik konular biraz gülümsemelere neden oluyor teşekkürler paylaşım için bu arada araç büyük ihtimalle pert kayıtlı araçtı yoksa yeni astra j kolay değildir feda etmek ;)

Değişik konular biraz gülümsemelere neden oluyor teşekkürler paylaşım için bu arada araç büyük ihtimalle pert kayıtlı araçtı yoksa yeni astra j kolay değildir feda etmek ;)

Reytinge bakar diye düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Murat
Paylaşmak güzeldir.
Demek ki sadece ben görmemişim .. J idi K idi ? abi bu neee dedim bir ara... Sonra evden sus dizi izliyoruz dediler... fazla irdelemedim. .

• Beğen
Tepkiler: Ergun U.
Geri