Ufaktan gelistirmeye basladigim forum android uygulama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zafer715
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zafer715

Yönetici
Başkan
53-Rize
Siteyi ziyaret et
Internetten surekli adres girerek girme ihtiyacini karsilamak,maksadiyla simdilik yeni basladigim bittigi zaman dort dort luk olacak uygulama
Opelforum.apk

Ilerleyene zamanlar telefona ilgilendiginiz,konular hakkinda bildirimler, sohbet bolumu, facebook google program,entegre girisleri, parmak iziyle giris vs vs eklentiler ekleyecegim ayrica,stabil hale geldigi zaman ios platformundanda indirme yapilacabilecek

• Beğen
Tepkiler: Hasip
Zafer hocam sitemizin kanayan yaralarından birisine parmak basıyorsunuz. Teşekkür ediyorum :) İlk bug benden gelsin. Üye girişi yaptıktan sonra "Beni Hatırla" seçili olmasına rağmen program kapatılıp açıldıktan sonra yine üye girişi yapmamış gibi açılıyor. Kolay gelsin, saygılarımla

Hasip bey isaretlemeden giris yapin bi bende olmuyor o skinti

Hasip bey soylediginiz,skinti devam ediyormu acaba? beni hatirla demeyince cikis giriste cikiyomu

Merhaba biraz önce tekrar denediğimde ilk giriş yaptığımda Beni Hatırla seçmiyorum, normal şekilde yeniden açtığımda şifre soruyor ancak "Beni Hatırla" seçip ilk giriş yaptığımda kapatıp açınca yine şifre soruyor. 2.defa şifremi girip beni hatırlayı seçtikten sonra diğer girişlerimde herhangi bir sorun oluşmuyor.

kullanisli olacakmi sizce uygulama

Gördüğüm kadarıyla Webview tarzı bir uygulama oluyor. Kullanıcılarımızın direkt olarak siteye erişmeleri amacıyla çok iyi olacaktır diye düşünüyorum. Bence emekleriniz boşa gitmez kullanılır diye düşünüyorum.

Geri