Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende aranıza üsküdardan katılmaktayım herkeze selamlar benim farklı marka bir aracım vardı ve bugün onu sattım sabırsızlıkla 1 hafta içinde iki araçtan birtanesini kısmetse alıcam. Bu hem sözlüme hediye olcak hemde kendime. ailem dahil herkese sürpriz olcak kısmetse. Yanlız gel gelelim iki araç arasında öyle bir kaldımki migrene doğru koşuyorum sanki. Biri Siyah 2011 Cosmo sunroof suz diğeri 2013 Beyaz sport still paket sunrooflu :\ cosmo biraz daha uygun. Nişan falanda yapacağım için bütçem ikinci ele yetiyor ve işin güzel tarafı ikiside kazasız belasız arızasız tertemiz araçlar ikisininde km düşük. Acaba bunlarda 2013-2011 teknolojik ve mekanik olarak aralarında çok fark varmı sizin gönlünüzde yatan astra hangisi olurdu. Saygılar sevgiler tekrar selamlar.
Aramiza
Zevk meselesi ben olsam siyah almam.
Temizken cok guzel gorunuyor ama
Bakimi temizligi insani usandiriyor
İşin özü bencede 2013 beyaz tercih edilebilir. Hatta fiyat araligi yazarsaniz forumdan aracini satan arkadaslar bile cikabilir.
aralarındaki fiyat farkı 3000 Tl gibi birşey. Fakat sport modelide sıkıntı çekmeden alabiliyorum. Sadece şu Afl olayını çok merak ediyorum. Senede bir uzun yol yapıyorum trabzona o yolda özellikle neler hissettirir sadece bu aslında