üst kapak conta yanığı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrahhh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrahhh

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaslar..aranıza yeni katıldım ve bi sorunumu paylaşmak istiyorum sizlerle..şimdidenm yardımlarınız için teşekkür ediyorum...geçtiğimiz günlerde radyatörümü değiştirmek üzere servise gittim..ama serviste şu teşhis konuldu...aracımın üst kapak contası yanık ve bundan dolayı su geçen hortumlar çok sert ve basınç var...yani aşırı basınçtan radyatörüm delinmiş ve yenisi takılsa bile oda delinebilirmiş..üst kapak contası değiştirilip sonra radyatör değişmeliymiş...tamam böle yapalım dedim ama ben üst kapak contasının yanık olduğundan emin olmak istiyorum ve bunu anlayabileceğim bi formül varmı...baska ustalarada gösterdim conta yanık diğil..yanık olsa sabahları tekleme yapar dedi...tekleme sorunu yok arabada..suya yağ karışmıyo yağada su...yardımlarınızı bekliyorum...

abi tekleme silkeleme performans dususu gibi sikayetleriniz varmi en bilinen teshisler su eksiltme yaga su karisma bujilerde pas egsozdan asiri buhar ve su

egsozdan su ve buhar biraz normalınden cok gıbı geldı bana...ama silkeleme performans düşüşü falan yaşamıyorum.. ??

emrah bey foruma hoşgeldiniz. konuyu açtığınız kısım üyelerin kendilerini tanıtma kısmıdır. tanıtma formatı da yine konularda mevcut. probleminize daha fazla yanıt ve kesine yakın çözüm için teknik servis kısmımıza açarsanız daha verimli bir konu olur.

Geri