üye tanıtımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VOYAGER1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VOYAGER1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,

Bir süredir ABD'de ticaret yaptıktan sonra, ülkeme dönüp OPEL OMEGA aldım ve aranızdayım...

Ben, Gürsel HAZAR
Ankara'da oturmaktayım, işim de Ankara'da...
Emekli Subayım, 7 Eylül 1961 doğumluyum ve halen Savunma Sanayii sektöründe çalışmaktayım. Evli ve biri kız, diğeri erkek olmak üzere iki çocuk babasıyım.

Aracım 1998 model Opel Omega. Cadillac Catera'nın aynısı olduğu için ve de beşinci Opel aracım olduğu için yine Opel'i tercih ettim. Ayıptır söylemesi, beni hiç yolda bırakmamıştır Opel...

Merhabalar,

Bir süredir ABD'de ticaret yaptıktan sonra, ülkeme dönüp OPEL OMEGA aldım ve aranızdayım...

Ben, Gürsel HAZAR
Emekli Subayım, 7 Eylül 1961 doğumluyum ve halen Savunma Sanayii sektöründe çalışmaktayım. Evli ve biri kız, diğeri erkek olmak üzere iki çocuk babasıyım.

Aracım 1998 model Opel Omega. Cadillac Catera'nın aynısı olduğu için ve de beşinci Opel aracım olduğu için yine Opel'i tercih ettim. Ayıptır söylemesi, beni hiç yolda bırakmamıştır Opel...

Aramıza hoş geldiniz.

hoşgeldiniz iyi forumlar.

Merhabalar,

Ben, Gürsel HAZAR

Aramıza hoşgeldiniz.

Çok teşekkür ederim.
Herkese keyifli forumlar...

hoş geldiniz

Çok teşekkürler...

Komutanım; 5 aydabir değil de daha sık uğrasan, bilgi ve deneyimlerinden faydalansak. kazasız cezasız iyi sürüşler, tşklr, iyi forumlar, hg.

Hoşgeldiniz,keyifli forumlar

Geri