v6'mmmm

Blade De'Nogua

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar hepinize tekrardan selamlar (:
Aslında astra gsi bakıyordum ama huylu huyundan vazgeçmezmiş temiz bir 2.5 buldum dayanamadım aldım , inşallah beğenirsiniz:D

maşşalah çok güzel bi araba almışssn kazasız belasız sürmeler,elbet görürüm küçükyalıda zaten canlı canlı:)

Allah kaza bela vermesin gerçekten GSi den vazgeçirecek kadar güzelmiş :) bende olsam aynısını yapardım allah kaza bela vermesin ;)

hakan abi yaz boyunca küçükyalıdaydım senin arabayı canlı canlı görmek isterdım acıkcası.küçükyalının orda bi park var oraya yakınmısın bir dahakı gelısımde görmek ısterım. :)

Allah kaza bela vermesin...Maaşallah çok diri ve ürkütücü bir araba..

hakan abi yaz boyunca küçükyalıdaydım senin arabayı canlı canlı görmek isterdım acıkcası.küçükyalının orda bi park var oraya yakınmısın bir dahakı gelısımde görmek ısterım. :)
küçükyalıdaki bütün parklara yakınım :)bidahakine sölersin artık ben gelyorum diye karşılaşırız biyerde:)

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim , allah razı olsn :)
Tek sorun otomatik vites olması artık ne diyelim her güzelin bir kusuru vardır , göz ardı edicez.
Ek olarak FC 7334 ben senin aracı canlı canlı görüyorum Akasya sokakta duruyor devamlı yanlış hatırlamıyorsam görüşürüz elbet bi gün Küçükyalı'da Opelciler çoğalıyor :D

Geri