haziranda verdigim dijital fotoraf makınam 2 ay sonra bugun geldi geldi makınadakı sorun pillerin cabuk tukenmesiydi 15 bilemedin en cok 20 resim cekiyordu ve piller bitiyordu enson nisanın 23 unde izmit pistinde dragları cektim en az 100 fotoraf ve bir suru video hazıranda tatile gittim ve baktım piller hemen bitiyor bir kutuya yakın pil harcaması yapmısımdır resim cekebilmek icin neyse hazıranın 22sinde vatan bilgisayara gittim ve sorunumu anlattım bugun yanı agustos un 7sinde aradılar ve urunun tamir oldugunu sorunun kalmadıgını belirttiler bende sabah gittim urunumu aldım dukkana geldim sıfır pilleri taktım baktım lens degişmiş ekrana ışık vurunca morlasma baslıyor ve eskisi gibi 15 pozda piller bitiyor vatanı aradım dedim ben bunun les in degismesini istemedim pil sorunu vardı biz dediler bilemeyiz tekrar bırak servise yollayalım dediler bu vatan bilgisayar kadar rezil bir yer gormedim bence en iyisi gold bilgisayar ilgi ve verilen bilgi 10 numara simdi tekrar verdim vatan bilgisayara servise gitti bu ne umursamazlık sen bunun arızasını okuyorsun len te sorun yok neden degiştiyorsun ve uyduruk lens takıyorsun olan arızayı tespit etmiyorsun arkadaslar bence vatan bilgisayardan uzak durun kıme sorsam herke bi sorun yasamıs ve vatan bilgisayarla.......