vectra 1,8 motor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan k@dir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

k@dir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bende kadett var. 1300 cc. ve 4 vites :) yalnız birkaç arkadaştan duydum vectra 1,8 motoru direk uygun oluyomuş. yani motor kulakları felan herşey direk otuyomuş. şanzımanda aynı. aracım 850 kg. :D bide bu şekilde 1,8 motor felan koyarsam 2. sınıf draglara katılmayı düşünüyorum. tabi eğer verim alabilirsem birazcık daha ilerde nos ve t2 turbo. bu konuda fiyat olarak da bilgi olarakta yardım edebilcek arkadaşlar varsa sevinirim.

Benim bu konuda bir bilgim yok,kafanı karıştırmak istemem ama uyumlu olması da ilginç geldi.Senin araban çok orjinal bir arabaya benziyor.Zaten 3. sahibiymişsin üye arşivinden okuduğum kadarıyla.Açıkçası arabayla oynamaman kanaatindeyim...

ilgin için teşekkürler. aracım evet aslında bide onu düşünüyorum. 82 model bi araç ama kullanma kılavuzu duruyo halen :)

hangi 1.8 ler uyuyor acaba? vectra a'dan vectra c'ye kadar bir çok 1.8 lt motor var.Vectra a'dakiler karbüratörlü ve 90 hp idi.Bu motorun drag'lık olacak kadar büyük bir fark yaratacağını düşünmüyorum mesela.Ancak söz konusu olan 125 hp'lik ya da 140 hp'lik 1.8'ler ise durum farklılaşır tabiiki

bugün ustayla görüştüm ve götürcem. oda 125 lik olur die tahmin etti. baktı ölçtü. bakalım

bizleride bilgilendir bu konudaa...

Bizde vardı 81 modeli.Seninkinden güzel olmasın çok temiz bir araçtı.Yay-gazlı amortisör irmscher karlıklar.1,3 idi. 5 ileri şanzuman koymuşlar opan da. Çok seriydi ama ne şanzumanıydı halen merak ederim zamanında bakmadık işte:) yalnız 1,8s vectra a lar uyuyor olabilir.O zamanlar hurdacının birisi söylemiş peder beye elimde 1.8 motor var atalım bu araca direk oluyor diye .

evet arkadaşlar ustayla görüştüm. vectra 1,8s motor ve şansumanı direk olacağını söyledi. malum 1,8 s ler 96 hp ve çok yüksek bi performans vermeyeceğini düşünüyorum. ustada birçok değişiklik yaparak büyük bi motor atalım dedi o zamanda aracın orjinal parçalarıylada oynamak gerekiyo. kararsız kaldım.

Bence en güzeli orjinal haliyle durması.Tahmin etiğim gibi vectra a motoru uyumlu çıktı ama karbüratörle yine uğraşacaksan bile deymez

Geri