Vectra 1.9 CDTI Yakıt değerleri...

KKAggressor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
attachment.php

Konya - Ordu Arası Yola yeni çıkmıştım, 34.4 KM yol Yapmışken bu fotoyu çektim, devamlı cruise kontrol devrede 120 km de ancak GPS de devamlı 117 Km hızla gittim.

attachment.php

Sonuç olarak 831 km de 42Litre Yaktım, 3.55x42 = 149.1 TL , yani km de 18,9 kuruş yakmışım :D

1.9 Dizel şehir içi yakıyor ama şehirler arası rahat ettiriyor.

Ekli dosyalar

• DSC01062.webp
    DSC01062.webp
    19.6 KB · Görüntüleme: 73
  • DSC01064.webp
    DSC01064.webp
    15.8 KB · Görüntüleme: 71
babamın bahanesi vergi oldu 1.9 cdti vectra için ama temiz bi tane bulsam aldırtırdım yüksek ihtimal. 1.9 cdti vectra sürüşü gidişi bambaşka bişeydir. ben uzun yolda 90a sabitlediğimde 4.4 lt yakmıştım. 120 civarlarında 4.9 olmuştu ortalama. sizin değerlerde güzel gerçekten, o motor hacminde o ağırlıktaki bir araç için şahane bir tüketim. kim istemez ki :D

babamın bahanesi vergi oldu 1.9 cdti vectra için ama temiz bi tane bulsam aldırtırdım yüksek ihtimal. 1.9 cdti vectra sürüşü gidişi bambaşka bişeydir. ben uzun yolda 90a sabitlediğimde 4.4 lt yakmıştım. 120 civarlarında 4.9 olmuştu ortalama. sizin değerlerde güzel gerçekten, o motor hacminde o ağırlıktaki bir araç için şahane bir tüketim. kim istemez ki :D

Evet konforu yüzünden sıkıntıdayım zaten, çünkü bundan önce Vectra B vardı ve ondan sonra vectra harici başka bi bütçeme uygun arabayı beğenemedim, sonra gittik yine Vectra aldık, bunun da konforu , sürüş zevki , gücü gerçekten çok doyurucu, bundan sonra ne alıcaz bilmiyorum,

Normalde bende 120 de 4.9 yakıyorum ancak merzifondan sonra yollar çok virajlı bu sebeple tüketim ister istemez arttı, Konya-Ankara araı 4.7 civarı yaktığım yerler oldu,

Evet konforu yüzünden sıkıntıdayım zaten, çünkü bundan önce Vectra B vardı ve ondan sonra vectra harici başka bi bütçeme uygun arabayı beğenemedim, sonra gittik yine Vectra aldık, bunun da konforu , sürüş zevki , gücü gerçekten çok doyurucu, bundan sonra ne alıcaz bilmiyorum,

Normalde bende 120 de 4.9 yakıyorum ancak merzifondan sonra yollar çok virajlı bu sebeple tüketim ister istemez arttı, Konya-Ankara araı 4.7 civarı yaktığım yerler oldu,
bundan sonra insignia doyurur o zaman sizi ancak :) vectra 1.9 cdti gerçekten de sınıfında bambaşka araçlardan biridir, benim gözümde passattan bile iyidir. ahhh bi tane temiz bulabilsem şeytan dürtükler kesinde çıkmıyo temizi karşımıza :)

Geri