Vectra 2.0 CD Hatchback

recepbahadır

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar, 1998 model hatchback vectram var. yerimidir burası bilmiyorum ama daha yüksek model bir araba almak için bunu satmam gerekiyor. anlayan arkadaşlar acaba tavsiyede bulunabilirmi. piyasası nedir? galerilerden flan takas yapılırmı? araç alıp satarken neye dikkat etmem gerekir? bi bilgi verebilirmisiniz. şuan aracımın resmi yok ama fikir vermesi için koyabilirim. şimdiden teşekkürler.

piyasası 13 bin YTL civarı sedanların. sizinki HB , bi fark olacağını sanmıyorum

13-14 civarı

teşekkür ederim patriot tahminin için ama ben yinede bikaç resim koyuyorum daha sağlıklı bilgi alabilmek için. aracın her parçası (lastik ve jantlar hariç) orjinal ve servis bakımlı. hatta gittiğim servislerde millet aşık oluyo arabaya:) şimdi 14 bin değeri vardır, 13 bin derler, üstündeki jantları bile zamanında 2bin civarı bi fiyata almıştık.Dotz marka.

grnt0059.jpg

grnt0060.jpg

grnt0062.jpg

grnt0063.jpg

rbk047.jpg

rbk014.jpg

entresan bır arac ama neticede vectra

bu aracta sanırım deri döşeme vardı ?

hayır CD lerde orjinalinde deri döşeme yok.CDX lerde var diye biliyorum bende. bunda yok ama:)

hayır CD lerde orjinalinde deri döşeme yok.CDX lerde var diye biliyorum bende. bunda yok ama:)

cd lerdede orjinal deri koltuk olanları var.opsiyonel

piyasasını bilmiyorum ama hatchback değil liftback onu biliyorum :D . Bu arada güzel araba maşallah.

bu araba ne enteresan duruyor öyle?
e gözler alışmış sedana,vectra sedancılar bunu uzay kasadan sayarlar mı:D?

valla ruhsatta hatchback yazıyo ya. liftback te kulağa hoş geldi ama:) ben diodum zaten nasıl hatchback bu diye:)

Geri