Vectra 2.0 cd headers

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selo06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selo06

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Sonunda headersı hallettik,uzun bi araştırma sonucu uzun bi düşünmeden sonra ankara'da çopur egzozla anlaştım ve headersı yaptırdım.En korktuğum kısım aracın sesinin değişmesi,demir sesi şeklinde zırıltı cıkartmasıydı fakat neyseki öyle bişey olmadı Çekişim üst devirlerde belirgin şekilde rahatladı :) yücel ustaya teşekkürler :)
Ayrıca daha sonra opel garaj a gittik,egzantrik ve emme manifoldu düşüncemi paylaştım,onlarda saolsun bilgilendirdiler beni bakalım önümüzdeki ayda opel garajın yardımıyla devamını paylaşmak dileğiyle :)

yalıtım için sargı yaptırmamışsın selçuk, kaputun altı belediye hamamı gibi olmasın sonra :p

ustaya sordum,forumdada okumuştum,hiç gerek yok dedi bugün baya sıkıştırdım felan ama öyle sağı solu yakcak derecede bi ısı oluşmadı :) belediye hamamıda güzel benzetme :D :D

Keşke biraz daha araştırsaydınız. Ağar Egzoz da, irmischerin original headersın birebir kopyası mevcut. Seri üretim şeklinde çok uygun fiyata, sensör yeri vs. dahil mevcut. Şekli 4-2-1 şeklinde ve her portu farklı genişlikte ve uzunlukta. Sizinki 4-1 olmuş, ustanın tecrübesi ile yapılmış.

valla hocam araştırdım fakat fiyatlar ucuk,başka şehirlerden getirt taktr ne gelceğini bilmiyosun felan güvenemedim.ağar egzozda sanırım istanbulda.Bundada sensör yeri mevcut sensörlere dokunulmadı aynen takıldı.ewt 4-1 headers fakat memnun kaldım hiç bi değişme olmasaydı o zman sıkıntıdaydım :D

valla hocam araştırdım fakat fiyatlar ucuk,başka şehirlerden getirt taktr ne gelceğini bilmiyosun felan güvenemedim.ağar egzozda sanırım istanbulda.Bundada sensör yeri mevcut sensörlere dokunulmadı aynen takıldı.ewt 4-1 headers fakat memnun kaldım hiç bi değişme olmasaydı o zman sıkıntıdaydım :D
Memnun olmanıza sevindim.
İlerde google üzerinden gelenler için bilgi olsun diye verelim, herkes ustanıza ulaşamayabilir:
Tüm Türkiye'de 100 lerce bayiisi var. Ağar Türkiye'deki büyük fabrikalardan biridir, her 3 egzozcudan biri bayiisidir. Tüm Türkiye de satış bayi ağı vardır. O an Egzozcu bayinin elinde olmayabilir ama sipariş ile 3 gün içinde tedarik edilir.

Keşke biraz daha araştırsaydınız. Ağar Egzoz da, irmischerin original headersın birebir kopyası mevcut. Seri üretim şeklinde çok uygun fiyata, sensör yeri vs. dahil mevcut. Şekli 4-2-1 şeklinde ve her portu farklı genişlikte ve uzunlukta. Sizinki 4-1 olmuş, ustanın tecrübesi ile yapılmış.

Peki fiyatı nedir abi, siz de vectra kullanıcısısınız, 136 hplik motora nasıl bir yansıması oluyor yüksek ve düşük devirlerde olsun yakıtta olsun bu bahsettiğiniz replica ürün.

Peki fiyatı nedir abi, siz de vectra kullanıcısısınız, 136 hplik motora nasıl bir yansıması oluyor yüksek ve düşük devirlerde olsun yakıtta olsun bu bahsettiğiniz replica ürün.

Rakam olarak konuşursak, yapılan motor sonrası Dyno da 140.1 çıkan aracım, aynı dyno da aynı gün 144.xx çıkarttı. 4 Beygir olarak yansıdı.

Kullanım olarak ise, araç çok daha rahatladı, kronik olarak manifolt çatlatması bitti hali ile. 6 sene oldu geçmiş zaman ama o zaman yan sanayii manifolt 150 lira iken 250Tl civarı idi headers. Fiyat alırsanız daha doğru olur. 4 beygiri, 7nm tork farkı sanki 10hp olarak hissettim. Yakıt tüketimi rolanti yazın 1.1 iken 0.9 a düştü. Ben kesin her araca önerdim ve İstanbul'da en az 5 arkadaşım sahip oldu.

Emre Ankara'da birkaç tane "Çopur Egzos" adı altında faaliyet gösteren dükkan vardır, adamların aile oldukca kalabalıktır ve hepsi de çekirdekten yetişme iyi esnaftırlar. Modifiye konusu incelik ister, o nedenle headers imalatı hususundaki başarılarını bilemem. Ben işçiliği biraz kaba buldum, daha titiz bir çalışma yapılabilirdi.

Emre Ankara'da birkaç tane "Çopur Egzos" adı altında faaliyet gösteren dükkan vardır, adamların aile oldukca kalabalıktır ve hepsi de çekirdekten yetişme iyi esnaftırlar. Modifiye konusu incelik ister, o nedenle headers imalatı hususundaki başarılarını bilemem. Ben işçiliği biraz kaba buldum, daha titiz bir çalışma yapılabilirdi.

Bende aynı düşüncedeyim ama arkadaş yaptırmış ve memnun, hevesini kırmak istemedim. Maliyetini de bilemediğimden yorum yapmadım, iyi kötü.

Geri