arkadaşlar mx 16000 tl ye kadar bir bütçem var.şu ana kadar pek çok markada araca sahip oldum ancak hiç opel sahibi olmak nasip olmadı şu an aracım yok.vectra 2000-2001 model civarı 2.0 dti araçlarla epeydir ilgileniyorum.bir çok forum sitesinde araştırma yaptım ancak çevremde hiç kullanan olmadığı için görüş alışverişi yapma imkanım olmadı.2.0 gls lpg li aracı olan arkadaşım da vardı 99 model gt ve 95 model gt aracı olanda vardı velhasıl bunlarla yaptığım tüm görüşmelerde hepsi 2.0 dti için olumsuz yorumlar yaptılar ancak bunun temel nedeni piyasada 2.el talebinin düşük olması idi zannımca.aracı uzun süre kullanacağımdan dolayı 2.el piyasasınınolması çokta önemli değil lakin motorun çok sorunlu olduğu söyleniyor yakıt tüketiminin fazla olduğu vs gibi.şimdi tamda burda lpgli bir vectra gls veya cd donanım farketmeksizin yakıt tüketimi dizel vectra ile aynı ise yakıt tüketimini eledim piyasada talep olmamasından ötürü 2.elinin yerlerde sürünmesini de eliyorum en çok kafama takılan denildiği gibi gerçekten bu araçlar bu denli sorunlu mu eğer sorunlu ise piyasada satılan araçlara baktığımda 200000km altında pek yok gibi varsa bu kadar sorunu bunca km nasıl yapılmış diye düşünüyorum.enine boyuna 2.0 DTİ vectra mevzuunu masaya yatıralım.siz değerli opel kullanıcılarının yorumları çok önem arzediyor bu bakımdan.şimdiden teşekkürler
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 04:02 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 01:40 ----------
Henüz konuyu takip eden olmadı sanırım
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 04:02 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 01:40 ----------
Henüz konuyu takip eden olmadı sanırım
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk