vectra a gt sunroof arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wolvarin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wolvarin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
s.a kardeslerım vectra 94 gt mın sunrofu uste acılıyor fakat 2.kademe olan tavanı komple acmıyor bılgısı olan arkadaslarımızdan yardım beklıyorum

halatı kopmuştur,belki ayakları kırılmıştır sıkışma yapıyordur .

benim arabada aynı sorun oldu. sunroof fitili takılıyordu. bassettiğim fitil sunroof camının etrafındaki değil. tavan döşemesini tutan fitil. içerden bakınca açık renkli, dışardan bakınca sert siyah plastik yüzeyi olan fitil. temizlemek için çıkardım takarken yamultmuşum. çıkıntı kalan bir noktasına sunroof perdesi takılınca o noktada kalıyordu. plastik sert birşeyle vura vura düzeltince tamamen açıldı. onun dışında anca halatın olduğu kanala bişey düştüyse o sıkışıyordur diye düşünüyorum.

Aynı problem benim senatorun sunroof unfa vardı bir çeşit tırnaklar var onlar yamulunca genel olarak bu problemi yapıyor.Ben tavan döşemesini sökerek sunroof u aşağıya alıp o şekilde hallettim hem bu şekilde dunroof giderlerinide temizlemiş komple bakımını yapmış oldum.

sunrofu sonuna kadar acmıstım perdeyıde ıçıne cektı tekrar kapattım.busefer acılmadı fakat uste acıyor ındırıp kaldırmasında sıkıntı yok acma duğmesıne bastığında motordan ses bıle gelmıyor,ama ındırıp kaldırmada motor calısıyor dedığınız gıbı bır sıkısma soz konusu var sanırım ama nerden acıp bakacagım

Eğer motordan hiç ses gelmiyorsa tık tık dahi etmiyorsa elektriksel bir sorun olabilir.

Geri