vectra a gt yeni eksozuyla :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bugraGT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
gecen gün arkdaslar sürpriz yapmıs egsoz taktırmıslar :) vortex marka ışık abinin özel ürünlerinden

daha önceden ilk susturucuda spor tüp le değiştirmiştim sadece orta egsozum orjinal oda çok yeni oldugu için kıyamadım oda değiştiginde egsoz sistemi komple spor olcak

performans olrak fark hissettim green filtre ve hakanabinin bosh bujileride takıp dinamometreye çıkıcagım

ses tam istedigim gibi eger yakında bi polis varsa 3000-4000 deviri gecmeden rahatca gezebiliyorum

4000 den sonra yollar açılıyo zaten :)

orjinaline göre kazan biraz asagıda kaldı belki bi kaç operasyonla kazanı gizleyebilirm gibime geliyo fikirlerinizi alabilirim kazanı geri çekip egsoz ucunu flanmı uzatsam

yandan biraz eğilip bakıldıgında kazan görünüyor

kazana pek çare bulamazsın gibime gelio tampon kısa olduğu için mutlaka gözüküyor:( güle güle cezasız kullanman dileğiyle yakışmış

valla hediye ama tahminiim 150-200 arasıdır

samet abi begenmedinmi :( senin supersprinti tutmaz tabi

hayırlı olsun

VALLA umarım zararı olmaz
s.s. karşılaştırma mesele degil ben o egsozları cok inceledim yapısı itibariyle sanki beni ses verecek ama motoru kasacak gibime geldi o yüzden sordum
ama spor tüp süper gercekten ona dicek bişey bulamam

şöyle düşünürsek
spor tüp+egsoz gücü ne düşürür ne yükseltir:)

egsoz güzel ama dizayn yanlış bence cok geniş kazanı ondan sordum;)

valla orjinalden kurtulduk dinamometrede umdugumu alamassam sökerim :)

yakıt tüketimini düşürdü o matematiksel olarak kanıtlandı ;)

aracın çekişide artmıs gibi geldi ama kanıt için ölçüm şart

benim orjinal egsozu görsen asıl dizayn o işte görebilcegin en ecüc bücüc kazan ona göre bu daha rahat geldi diye düşünüyorum hava çıkısı için

bizdede aynısından var ve gayet iyi bizimki 1.6 olduğundan abartılı bi ses vermiyo ama kat iptali üstüne bunu takınca aracın çekişi baya bi değişti
dipgazlarda daha rahat hissedersin
güzel tercih hem fiyatıda uygun;)
bu arada bosh bujide var haftaya green takacaz bizim araçların performans modlamaları aynı olacak:)
sen çık dynoya ne alırsan 2/3 ünüde ben almışımdır herhalde:D

Son düzenleme:
Geri