Vectra A için sis farı arayanlara alternatif

onur_vectra_a

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bizim vectra a ların sis farlarını bulmanın çok zor olduğunu bir kaç yerde okumuştum. Brezilya vectra forumlarında gezerken orjinale yakın alternatif bir çözüme rastladım. Adamlar polo classiclerin sislerini kullanmaya başlamışlar. Vectra A'sına sis farı arayanların için paylaşıyım dedim. Polo classic sis farı bulmak zor mudur? kolay mıdır? onu bilemiyeceğim. İşte resimler;

( Bu arada kendi araçım için resimlerde bulunan araçtaki krom tampon çıtalarından arıyorum. Orijinalini bulamadım. Yerine alternatif bir çözümü olan var ise ve paylaşırsa çok sevinirim )

SDC11708.jpg

SDC11709.jpg

SDC11710.jpg

SDC11714.jpg

CD modellerinde bulunan tampon çıtalarını bulmak gerçekten çok zor, ben ön tamponun bir bölümünde kendinden yapışkanlı, metre ile satılan ince nikelaj şeritten faydalandım. Sis lambası fena durmuyor, aydınlatması da güzelse kullanılabilir.

CD modellerinde bulunan tampon çıtalarını bulmak gerçekten çok zor, ben ön tamponun bir bölümünde kendinden yapışkanlı, metre ile satılan ince nikelaj şeritten faydalandım. Sis lambası fena durmuyor, aydınlatması da güzelse kullanılabilir.

Fotoğrafları aldığım yerde gece çekimi yoktu malesef, çıtalarla ilgili aklıma bisey geldi. Çıtalarla ilgili olarak, bu haftasonu vakit bulabilirsem bir deneme yapıcam. Becerebilirsem buraya eklerim abi bakalım beğenicek misin :)

Geri