20 Eki 2010 #1 S smskk Bilgi Girilmemiş Şimdi üzerindeki jant bu..Değiştirmeyi düşünüyorum jant önerileriniz nelerdir ? Son düzenleme: 5 Şub 2011
21 Eki 2010 #2 .:Rivendell:. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ocak 2009 Mesajlar 3,602 Tepkime puanı 1 Puanları 36 Siteyi ziyaret et Panjuru da elden geçir GT jantları benim çok hoşuma gidiyor ama 5 kollu beyaz bir jantta yakışır bence
Panjuru da elden geçir GT jantları benim çok hoşuma gidiyor ama 5 kollu beyaz bir jantta yakışır bence
21 Eki 2010 Konuyu Başlatan #3 S smskk Bilgi Girilmemiş teşekkürler, panjura ne yapabilirim mesela ..
7 Kas 2010 #4 asil23 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2009 Mesajlar 140 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Hocam aracın performansını artırma yönünde bir yenilik yaptınız mı _ (Filtre egzos..vb.)Araç sanki biraz da alçak duruyor gibi geldi yay mı takılı ?
Hocam aracın performansını artırma yönünde bir yenilik yaptınız mı _ (Filtre egzos..vb.)Araç sanki biraz da alçak duruyor gibi geldi yay mı takılı ?
8 Kas 2010 Konuyu Başlatan #5 S smskk Bilgi Girilmemiş asil23' Alıntı: Hocam aracın performansını artırma yönünde bir yenilik yaptınız mı _ (Filtre egzos..vb.)Araç sanki biraz da alçak duruyor gibi geldi yay mı takılı ? Genişletmek için tıkla ... sorularınızın cevabı burda var http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=69600
asil23' Alıntı: Hocam aracın performansını artırma yönünde bir yenilik yaptınız mı _ (Filtre egzos..vb.)Araç sanki biraz da alçak duruyor gibi geldi yay mı takılı ? Genişletmek için tıkla ... sorularınızın cevabı burda var http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=69600
1 Ara 2010 #7 caliman Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Mar 2010 Mesajlar 878 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Siteyi ziyaret et hafif offsetli çin olmamak kaydıyla 80s style çatallı çatallı jantlar çok iyi gidiyor veya brock b1
1 Ara 2010 #8 caliman Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Mar 2010 Mesajlar 878 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Siteyi ziyaret et Ön ızgara hiç olmamış vectra 2000 ızgarası yap damalı
2 Ara 2010 Konuyu Başlatan #9 S smskk Bilgi Girilmemiş caliman' Alıntı: Ön ızgara hiç olmamış vectra 2000 ızgarası yap damalı Genişletmek için tıkla ... evet ön ızgara için bişeyler yapmak lazım ama anlıyamadım fotoğraf yokmu ?
caliman' Alıntı: Ön ızgara hiç olmamış vectra 2000 ızgarası yap damalı Genişletmek için tıkla ... evet ön ızgara için bişeyler yapmak lazım ama anlıyamadım fotoğraf yokmu ?
2 Ara 2010 #10 GSİ CLUB Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Kas 2010 Mesajlar 165 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 30 Siteyi ziyaret et Vectra 2000panjuru: jant olarak: ofsetli ve az kollu veya alman tarzı jant takarsan hoş olur