Vectra A kasa için koltuk ?

onur_vectra_a

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aracımın sürücü koltuğunun sol ön kısmı kırıldı. Vakit bulup sökemedim ama sanırım daha öncecen kırılan ve kaynaklanan yerden kaynak attı gibi geliyor. Ayrıca yolcu koltuğundan da gelen gacırtılardan canım çok sıkılıyor.

Sizden ricam; Vectra B, Astra G yada bakşa bir Opel modelinin ön iki koltuğunu alsam çıkmacılardan, herhangi bir kesme biçme, kaynak vs. yapmadan benim Vectra A ya uyar mı?

Döşeme uyumsuzluğunu dert etmiyorum çünkü aracımın şuanki koltuklarında orijinal Astra G döşemesinden yapılmış yarı-deri kılıf mevcut. Uygun bulduğum koltuklara döşemeciye transfer ettircem :)

Eğer uyar derseniz benim asıl tercihim Astra G 2000 editionlardaki baldır destekli koltuklar. Birde böyle bir alışveriş yapan olduysa Hurdacı fiyatını yazmalarını rica ediyorum.

Yorum yapılmamış abi kısaca bir bilgi ekleyeyim bari. Astra G koltukları uymadı. Kızakların altında arabaya monte yerleri kaynakçı modifiyesi gerektiğinden vazgeçmek zorunda kaldım. Simdi Omega B ve Vectra B koltuklarına bakıyorum.

Vectra B ile Vectra A koltuklarının kızak yerleri birbirine uysa bile koltukların oturma süngerlerinin yükseklikleri farklıdır, Vectra B nin koltukları daha sert ve daha yüksek konumlanmıştır, o nedenle uzun boyluların kafaları tavana değebilir. Vectra A nın koltukları ise daha yumuşak ve alçak konumludur. Vectra A ya bindiğimde kendimi yere daha yakın hissediyorum :).

Vectra B ile Vectra A koltuklarının kızak yerleri birbirine uysa bile koltukların oturma süngerlerinin yükseklikleri farklıdır, Vectra B nin koltukları daha sert ve daha yüksek konumlanmıştır, o nedenle uzun boyluların kafaları tavana değebilir. Vectra A nın koltukları ise daha yumuşak ve alçak konumludur. Vectra A ya bindiğimde kendimi yere daha yakın hissediyorum :).
aynen abi 92' de sıfır vectra A ya bindiğimde bune ya yerde oturuyoruz demiştim :D

Bizde hem A hem B kasa olduğu için ikisi arasındaki farkı anlamamız zor olmuyor. A kasa amerikanlar gibi tasarlandığı için daha yumuşak, B kasa ise sportif tasarlandığı için daha sert ve yüksek.

96 senesinde o zamanki komşumuz 94 model bordo vectra 2.0 almıştı, boyu kısa olduğundan araç kendi kendine gidiyor sanıyorduk, hey gidi hey ya :D

vectra A kasalar ogünün şartlarında BMW gibiydi :D doğan, şahin ile arasında 2 kat fark vardı diye hatırlıyorum ne günler ya, zaman hızla akıp geçiyor

bir arkadasımda calibra koltuğu var vectra a ya uyar, isterseniz önlerin çiftine 350 tl diyor

bir arkadasımda calibra koltuğu var vectra a ya uyar, isterseniz önlerin çiftine 350 tl diyor

ilginize teşekkür ederim. Calibra koltukları çok güzel ve uygun olmasına rağmen hem komple deri hemde fiyatı biraz tuzlu. Döşemeci ile görüştüm koltuğu açıp sorunu gidermeye çalışıcak. Gelişmeleri aktarırım.

Tekrardan teşekkür ederim.

rica ederim kolay gelsin

Geri