Vectra A Kasa Yay

hasankara7223

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Vectra A Kasa Yay(resimler eklendi ilgilenirseniz sevinirim)

merhaba arkadaslar gecen hafta vectra mın orj jantlarını(185/65/14) vectra gt jantları ile degistirdim(195/60/15) fakat bu degisim isleminden sonra gayet yüksek olan arabam daha da yükseldi.orj vectra gt lerde bu durum söz konusu degil ben bunu nasıl giderebilirim simdiden tesekkürler...:sorry:
pic0196nm4.jpg

pic0194lv9.jpg

pic0192hw2.jpg

Son düzenleme:
allah allah hayret yaa.resim varmı acaba merak ettim gercekten.gt yayı oldugundan eminsin dimi

aracın üzerindeki yaylar orjinaldir sadece jantin ebatını 1 inc büyüttüm.bu islemden sonra arac dahada yükseldi sanki arazi aracı :)

aracın üzerindeki yaylar orjinaldir sadece jantin ebatını 1 inc büyüttüm.bu islemden sonra arac dahada yükseldi sanki arazi aracı :)

jantta 14'den 15'e geçmişsin bu aracı sadece 1,2 cm. yükseltir. karşılık olarak 65 yanaktan 60'a geçmişsin bu da aracı 1 cm. alçaltır. sonuçta 1-2 mm.den bişey olmaz ama memnun değilsin madem lastikleri 195-55-15 yapabilirsin. bide şu var yeni lastik aldıysan onun desenleri derin olduğundan kabak lastiğe göre yarım santim de ordan yükselmiş olabilir :D toplasan fark 1 cm. bile etmez.

ama yinede gt lerin yayları amortisörleri daha farklı nette satılıyor yanlıs hatırlamıyorsam

parca treni oto yedek parca gibi sitelerde var

arkadaslar lastiklerle camurlukların arasındaki mesafeyi 2-3 cm düsürmem gerekiyo bu halde ii görüntü olusmadı bu arada benim gibi sonradan gt jantı takan arkadasada mail gönderdim henüz cevap gelmedi.... sanırım 4 adet yay soruna care olacak...

arkadaslar peki bu orjinal gt yaylarını nasıl temin ederiz elinde bulunan arkadaslar varsa bana ulasırlarsa sevinirim

jantlar boyandımı nası öle parlıyor ya renleri açılmıs sanki biraz ama üzerindeki armalar orjinal değil herhadle arabaya jantlar yakısmıs ama cidden indirdmek lazım leylek gibi kalmıs

hatta gt den çıkma bi yan marşpiyel eklersen çok güzel olur

bugra jantlar özel renk boyandı o yüzden parlak duruyo gt yaylarını aramaktayım su an bi arkadasta astra gsi yayları varmıs orjinal onlar uyum saglarsa onları alıcaz...

Geri