Vectra A sis farı hazırlığı

celaleddin007

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Arkadaşlar aracıma sis farı takma çalışmalarıma başladım..Bugün çıkma temiz sis farı anahtarı aldım ve yerine taktım..sonra sigorta kutusuna röle ve sigortasını ekledim..anahtar gayet güzel çalışıyor..

şimdi ön panelde sis farı hazırlık kablosu varmı, yoksa tekrar çekmem mi gerekecek..

otm491136%20o.jpg

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=3771&IID=87534#
ayrıca sis farı olarak da bu parçayı kullanmak düşüncesindeyimm..
http://www.hipernex.com/im/pr/b/otm491136 o.jpg

bu farda ampul önünde şapka yok çok göz alabilir karsıdan gleni tavsiyem orjinal çıkma bi sis farı bulmaya çalış

Bencede eğer imkanın varsa çıkmasını yada oem sıfırını felan bulmaya çalışırsan daha güzel olur.Madem olucak orjinaline sadık bir sis olması her zaman iyidir.

bence var ama;emin olmak için düğmeyi taktığın yerdeki soketteki çıkış kablosunun rengine bak ordan bulmaya çalış...

göğüs ve sigorta kutusunda hazırlık olduğuna göre panelde de olması lazım diye düşünüyorum ama akşam oldu diye bakmadım..

vectra a oem sis farı yok, sıfırına da tanesine 260 ytl dedi bir kaç parçacı, çıkma da çok para, o nedenle böyle bir sis farı kullanmak düşüncesindeyim..

arkadaşlar benim araç 93 gl doğal olarak sis yok ama ben tamponu gt tamponla değiştirip sis takmayı düşünüyorum sizce nasıl olur birde CELALETTİN arkadaşım sis olayını tamamladıktan sonra benide bilgilendirirsen sevinirim

arkadaşlar benim araç 93 gl doğal olarak sis yok ama ben tamponu gt tamponla değiştirip sis takmayı düşünüyorum sizce nasıl olur birde CELALETTİN arkadaşım sis olayını tamamladıktan sonra benide bilgilendirirsen sevinirim

bunun için tamponu değiştirmeye gerek yok;sis farı yuvalarını dekopajla açtırabilirsin ; o tamponun yan sanayisi 250 ytl orjinali ise çok daha uçuk....

gt tamponu var bende yan sanayi isteyen olursa telefonla görüşürüz

vectra a ön tampon siyah alt ana tampon ve üst kaplama olarak 2 kısımdan oluşuyor..alt siyah kısımda sis deliği zaten var sadece üst kaplamada yok. onu da dekopajla açtırabilirsiniz, bunun için tampon almaya gerek yok bence..

93 model Vectra 1.8 aracıma Sis farı taktırmayı düşündüm ama içerde döşenmiş kablo çıkmadığından vaz geçtim...

Geri