Vectra A spoiler TigerSeal?

onur_vectra_a

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar geçen gün yıllardır istediğim GT kanadını aldım. Monte ederken vida vs. falan kullanmak istemiyorum. Yaptığım araştırmalarda değişik yapıştırcılar kullanıldığını öğrendim. Yabancı forumlarda herkes TigerSeal adında bi ürün kullandıklarını gördüm. Bu ürünü deneyen var mı? Bizim bildiğimiz "siyah silikon"dan farklı bir ürün mü merak ettim. Yada spoiler montajı için başka bi tavsiyeniz var mı? Teşekkürler. İyi forumlar :)

vay arkadaş o kadar bak olmuş konuya. bir kişi bile yorum yapmamış. ben kendi çapımda araştırmaya devam ediyorum. tam bilgi alana kadar takmıcam kanatı inat ettim.

Yapıştırma özelliği yüksek silikonlar mevcut piyasada.Montaj silikonu gibi.Büyük yapı marketlerde gidersen zaten reyon görevlileri bilgi verirler..Montaj silikonu da kullanabilirsin ama sökerken zor olabilir.

Boya ve kaportaya zarar vermeden sağlam bir malzeme ile montaj yapmak zor, malüm sokaklar eşkiya dolu :(.

Boya ve kaportaya zarar vermeden sağlam bir malzeme ile montaj yapmak zor, malüm sokaklar eşkiya dolu :(.

Evet Savaş abi haklısın, bir kaç kişiyle görüştüm, cam sökmekde kullanılan tel çekme yöntemi ile çalınma ihtimali varmış. 10 saniyede söker alırlar diyorlar. Spoiler fiber değil gerçek gm spoiler o yuzden hem vidalıcam, hem bant, hem de siyah silikon kullanıcam. Arabayı hiç kestirmem,deldirmem diyordum (lpg, müzik tesisatı vs. için) büyük konuşmamak lazımmış :)

Yapıştırma özelliği yüksek silikonlar mevcut piyasada.Montaj silikonu gibi.Büyük yapı marketlerde gidersen zaten reyon görevlileri bilgi verirler..Montaj silikonu da kullanabilirsin ama sökerken zor olabilir.

Cevabınız için teşekkür ederim :) . Yapı marketlerdeki ürünlere baktım resmen metal e kaynaklanmış gibi yapan yapıştırıcılar buldum ama, güvenlik açısından mecburen hem delicez hem de siyah silikon kullanıcaz :)

Geri