vectra A yakıt

aslan_7643

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar 1.8 gl vectram var ama yakıtı birtürlü düşüremiyorum.buji kabloları,bujiler,hava filtresi hepsini değiştirdim.ayrıca 2 ay önce lpg beynini brc olarak değiştirdim fakat aracımın çekişi düşük yakıtı aşırı derecede yüksek sebebini bir türlü çözemedim.lpg ustasına götürüyorum ayarların gayet güzel diyo,motor ustasına götürüyorum aracın çalışmasında hiç bir problem yok deniyo.aracım ise kmde yaklaşık 475 yakıyo.19 tl lpg ile 40 km zor yaptım.100 kmde 20 lt yapıyo sanırım.peki arabamda problem yoksa değerlerim normal mi?anlayamadım

eksoza baktır tıkalı olabılır bırde sente ayarına baktır

arac karburatorlumuydu?
eger oyleyse karburator ayarlarina baktirmanizi tavsiye ederim, zengin karisim yapiyor olabilir..

egzozu hiç baktırmadım birde ona baktırayım.Akşamüzeri baktırdım sente ayarında bozukluk yokmuş söküp bakmadı ama olsa motor düzensiz,titreşimli çalışır dedi usta

evt karbüratörlü ama araç lpg ile çalışırken karbüratörün hiç bir etkisi yokmuş sadece benzinle çalışırken karbüratör devreye giriyomuş bende anlamadım :S

bence hava yakit karisimi duzgun olmayabilir,
bi karburatorcuye gosterin ama isinin ehli olmasi lazim zira karburator biraz komplike bir isdir.

ya aslında baktırmak istiyorum ama kütahyadayım aracımı kim el atmışsa düzeltmek biyana iyice bozuyolar dediğiniz gibi işinin ehli olması lazım böyle ince ayar gerektiren işlerde.yarın gidip bi göstereyim inş iiice bozmazlar teşekkür ederim celil bey yardımlarınız için

Egzos emisyon değerlerine de baktırmanı öneririm. Benim aracım da ilk aldığımda bir depo benzinle şehir içinde 250 km yaparken emisyon ayarlarını düzelttirdikten sonra mesafe 2 katına çıkmıştı.

ins duzelir, cunku boyle durumlar insani aracdan sogutuyor
gecmis olsun.

bugün akşama kadar sanayideydim yarında muhtemelen öyle olacak.ya gidip gelmekten fenalık geldi problem çözülse neyse ama her seferinde gidip gidip dönmekten bıktım.kütahyanın komşularından işini iyi yapabilen bi usta varmı bildiğiniz.bunu için ş.dışına bile çıkacam

Geri