slm arkadaşlar Batman'dan Numan; 5 ay önce 2001 vectra comfort 1.6 16v aldım, aldığımda birkaç ustaya gösterdim araçta sorun yok dediler motor arıza lambası yanıyordu cihaza bağladık herhangi bir problem bulunmadı lpg den olabilir dediler arızayı sildiler ama gene yandı ilk ayda hiçbir sorun yaşamadım sonra araç bir kere çalışır vaziyette ama gaz basmamaya başladı gaz pedalını çok az hissediyordu bi arkadaş götürdü bir yerde yaptırdı bir hafta sorun olmadı ama aynı sorun bu sefer yolun ortasında yakaladı beni tam vites degiştirmek için debriyaja basarken motor stop etti sanayiye gittim opel özel servisi bana gaz pedalı sensörü ve benzin pompası gitmiş dedi ilk etapta benzin pompasını deiştireceğiz dedi inanmadım tanıdığım sıradan bi ustaya gittim benzin katkısı koy dedi koydum ama araç birkaç kez aynı sorunu yaptı hatta bir keresinde yaklaşık 100 km de araç sollarken vites değiştirmek için debriyaja basmamla motor stop etti yaklaşık on gündür stop etmiyor 5 gün önce gaz kelebeğini temizlettim hava filitresi temizlendi yağ değişti yağ filitresi değişti hala arıza lambası yanıyor ve korkuyorum virajlarda motor stop ederse malumunuz direksiyon da kilitlenir.. sizce sorun beyinde mi? ne yapmam gerekir ? teşekkür ederim..
Son düzenleme: