Herkese merhaba aracım opel vectra b 1998 2.0 cd motorda üfleme vardı rektefiye oluyor su anda tam motoruda yeniledim arıkt sıkıntı cıkarmaz derken bu sabah iş yerinde arkadaslarım arabanın bı daha randuman tutmayacağını masraf cıkaracagını bu arabaların kotu oldugunu ve satmamı soyledıler ..falan fılan ...
Şimdi ben arabanın benzin pompasından tutunda filtreleri atesleme sistemi balataları diskleri daha daha pek cok yerını....hepsini yeniledim orjınal gm simdi motorda yapılıyor..
Soruyorum sıze bundan sonra bu arabadan zevk alırmıyım yoksa satayımı.
Aranızda motor yaptıran, vectra b binicisi yada tecrübeli arkadaslar ve abilerimiz varsa varsa bi zahmet tecrubelerini paylassabılır fıkır verebılırlerse memnun olurum çünkü hala yanlıs karar mı verdım dıyorum..
Buarada motor yapımı 2500 tl yada 3000tl tutacak gıbı orjınal parcalarla normal gibi yanlış bilmiyorsam...
CVP LARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....
Şimdi ben arabanın benzin pompasından tutunda filtreleri atesleme sistemi balataları diskleri daha daha pek cok yerını....hepsini yeniledim orjınal gm simdi motorda yapılıyor..
Soruyorum sıze bundan sonra bu arabadan zevk alırmıyım yoksa satayımı.
Aranızda motor yaptıran, vectra b binicisi yada tecrübeli arkadaslar ve abilerimiz varsa varsa bi zahmet tecrubelerini paylassabılır fıkır verebılırlerse memnun olurum çünkü hala yanlıs karar mı verdım dıyorum..
Buarada motor yapımı 2500 tl yada 3000tl tutacak gıbı orjınal parcalarla normal gibi yanlış bilmiyorsam...
CVP LARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....