Vectra b 2.0 1998 motor rektefiye

maximus06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese merhaba aracım opel vectra b 1998 2.0 cd motorda üfleme vardı rektefiye oluyor su anda tam motoruda yeniledim arıkt sıkıntı cıkarmaz derken bu sabah iş yerinde arkadaslarım arabanın bı daha randuman tutmayacağını masraf cıkaracagını bu arabaların kotu oldugunu ve satmamı soyledıler ..falan fılan ...
Şimdi ben arabanın benzin pompasından tutunda filtreleri atesleme sistemi balataları diskleri daha daha pek cok yerını....hepsini yeniledim orjınal gm simdi motorda yapılıyor..
Soruyorum sıze bundan sonra bu arabadan zevk alırmıyım yoksa satayımı.
Aranızda motor yaptıran, vectra b binicisi yada tecrübeli arkadaslar ve abilerimiz varsa varsa bi zahmet tecrubelerini paylassabılır fıkır verebılırlerse memnun olurum çünkü hala yanlıs karar mı verdım dıyorum..
Buarada motor yapımı 2500 tl yada 3000tl tutacak gıbı orjınal parcalarla normal gibi yanlış bilmiyorsam...
CVP LARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

arkadaşım aracı zaten fabrıka cıkıs ayarlarına getırmıs oluyorsun motor ve mekanık bakımlarla aldığın urunlerınde gm olduğunu soyluyorsun daha neyden urkuyorsunkı sana bu aracı sat dıyen arkadaşların hıc vectra b ye bınmıslermı hıc rektefe yaptırdıktan sonra kullanmıslarmı mılletın ağzı torba degılkı buzesın habıre konuşuyorlar cok bılıyorlarmıs gıbı kendı bıldıgın doğruları bıle sana yanlış olarak asılıyorlar mıllete aldanma yaptır arabanı bın hayırlısı ıle ben vectra b kullanıyorum senınle aynı model ve markada 2.0 gls 98 model bende motor ve mekanık bakım yaptım sımdı arabadan dahada cok zevk alıyorum yolda gıderken 0 araba gıbı ıcerı ses almıyor gıdıs desen o bıcım daha ne ıstersın kı

bıde bu araba bu kadar kotuymuste nıe satış rekorları kırmış zamanında ve hala da satılıyor sadece 2.0 motor olduğundan korkuyorlar o kadar

arkadaşlarınız ne marka araç kullanıyor merak ettim... kesin şahin doğan kökenli wv cidir. abi sat bunu passat al demişlerdir :) ... araca eğer doğru şartlarda rektefiye yapıldıysa hiç bir şey olmaz sizde doğru şartlarda aracı kullanırsanız bakımlarını aksatmazsanız en az 250-300 bin daha binersiniz.

aykuta sonuna kadar katılıyorum kardeşim.
senin şuan yaptığını ben tam 2 sene önce yaptım.hatta burda forumda başlığı dahi var. arabayı aldım yaklaşık 2 ay sonra komple motor yaptırdım dediğin gibi a dan z ye herşeyi değişti arabamın rektefe, baskı balata, pistonlar sensörlerden çoğu, lpg sistemi sadece arabamda krank değişmedi çünki onda bir sıkıntı yok demişti ustalar ben tam 7.000 tl harcadım arabama. ama emin ol 2 senedir biniyorum daha motor yönünden sanayi görmedi araba (maşaallah) sadece bakımını yaptırıyorum vede biniyorum. araba arıza veripte masrafı öğrenince çoğu kişi yaptırma o şekilde sat gitsin bidaha düzen almaz bu araba çok kafan ağrır vırt zırt ettiler.... opel mi yok kardeşim uzak dur diyenlere benim arabam dimdik ayakta kardeşim. sen hiç canını sıkma arabama binen çoğu kişi ya bu araba bu kadar rahatmıydı diyolar yani senin anlıcan millet bilmeden konuşuyo. arabanı paraya kıy iyi bir ustaya toplat emin ol tadından yenmez sıfır gibi olur. bunu en iyi yaşıyanlardan biri benim. diyorum ya sadece yağına suyuna baktırıp geziyorum motor o günden beri daha açılmadı inşaallah da açılmaz neyse lafı çok uzattım sen kimseyi dinleme opele masraf ettikçe daha çok bağlanırsın ve seversin forumda böyle bir kaç kişi varrrr (biri ben :D)
ALLAH yardımcın olsun kardeşim...

ben yarım motor yaptırdım iki yıl oldu hiç bir sıkıntı olmadı gayet güzel sıkıntısız bir şekilde biniyorum
ustan iyiyse işçiliğini iyi yaparsa saz gibi olur sıkıntısız uzun süre kullanabilirsin, sağdan soldan söylenenlerede kulak asma bu tür işlerde akıl veren çok olur bilende konuşur bilmeyende konuşur arabandan soğuma tadını çıkarmaya bak şimdiden hayırlı olsun.

arkadaşlarınız ne marka araç kullanıyor merak ettim... kesin şahin doğan kökenli wv cidir. abi sat bunu passat al demişlerdir :) ... araca eğer doğru şartlarda rektefiye yapıldıysa hiç bir şey olmaz sizde doğru şartlarda aracı kullanırsanız bakımlarını aksatmazsanız en az 250-300 bin daha binersiniz.

:dil:Ewt aynen öle diyenler oldu sat wv al filan.Değerli yorumlarınız için tşk..arabamı seviyorum iki kere benim araca çarptılar yerinden oynamadı çarpanların araclar haşad oldu konforu gidişi on numara umarım yapıldıktan sonra da ii olur...İçimi rahatlattınız tşk...

kafan rahat olsun yeter,
laf söyleyen cok olur ama para veren yoktur

Arkadaşlarınızın bir halt bildiği yok kusura bakmayın da...Şu araba kötü bu arabanın elektroniği ocağına incir ağacı diker, yok şu araba dikiş tutmuyo vesaire, binmediği ve dinmeye cezaret edemediği arabaya çamur atar insanlar. Adam gibi revizyona girmiş bir 2.0 vectra ancak sensörlerinden yana sıkıntı çıkarabilir, motoru zaten takoz gibi sağlam bir motor.

Geri