Vectra B - 96 -DENİZLİ

erkanmercan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Benim vectra da bu! ;)

dsc007277sp7.gif

dsc007299sv0.gif

dsc007288sd1.gif

body kitler vs. benim fikrimce vectraya yakışmıyor zevk meselesi tabi.ama sonuçta o bir vectra:)Allah kaza bela vermesin

body kitler vs. benim fikrimce vectraya yakışmıyor zevk meselesi tabi.ama sonuçta o bir vectra:)Allah kaza bela vermesin

tabi ki zevk meselesi, bu arabayı bu şekilde aldım ben..
Allah kaza bela vermesin, vermedi de şimdiye kadar çok şükür de, polis arkadaşların çok ilgisini çekti araba.. nazarlık olsun diye filmleri söktürdüler geçen hafta..:sorry:

güle güle kullan hemşerim aracın güzel kazasız belasız bin

kazasız belasız; güle güle bin....

ii günlerde kullan

Güle güle kullan.Vectranın, ilk gördüğüm ve bana "bir gün vectra alacağım" dedirten Vectra tipi budur.Helal olsun.Çok güzel olmuş modifiyen.Siyah renk de ayrı bir güzellik katıyor.Vectra da siyah renk bana daima karaşimşeği hatırlatmıştır.Ne de olsa çocukken en sevdiğimiz araba oydu.Hele de aynı karaşimşekteki gibi ön tarafa sırayla yanıp dönen o kırmızı ışıktan atarsan daha bir hoş görünür diyorum.
Film sökme konusuna gelince,polislerin sağı solu belli olmaz.Bazen görür birşey demezler bazen de hemen müdahale ederler.Bu o gün ki piskolojilerine bağlı.Canını sıkma.Orjinal siyah cam şeklinde de takabiliyorlarmış bazı yerlerde.ASlında bende olnu düşünüyorum.Sana da tavsiye ederim.

tek kelime ile harika Allah Kaza Bela Vermesin ;) Bu vectraya ne yapsan yakısıyor bea :D

güzel görünüyo...kazasız belasız günler...

Geri