Vectra B Basınç Regülatörü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan camalin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

camalin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sorunum can sıkıcı lpg kapalıyken araç ilk marşda biraz zor çalışıyor ama çalışıyor sorun o değil sorun ilk marşda 1-2 dk çok güzel gaz yiyor ama ne oluyorsa bi anda rolanti 500 e düşüyor motor traktör moduna giriyor gaza basınca stop oluyor 2. marşda ise hiç çalışmıyor bi 10 dk bekliyorum tık çalışıyor yine aynı 1-2 dk süper sonra tırt. 2 kez pompa değişti ilk pomp 50 tl lik çin malı pompayı batmandaa 250 tl ye takıp 50 tl de el emeği aldılar 2. pompayı kayseri de taktırdım bosh marka 100 liraya taktılar pompayı ben aldım parçacıdan. orda baktı basıncına 4 bar. regülatörden şüpheleniyorum geri kaçırma mı yapıyor diye yada sistemde delik çatlak patlak bir yer ola bilir mi olursa böyle arıza yapar mı ?

Az önce aracı tekrar kontrol ettim temiz bi zeminde çalıştırdım herhangi bir benzin kaçağı yok pompayı kontrol ettim ilk marşta çalışıyor deli gibi stop oluyor araba sonra tekrar açıyorum kontağı pompa çalışmıyor benzin yarım depodan biraz az acaba bu pompa ısınıyor da kendini emniyete alıyor gibi bir olay olabilir mi beyler ?

Basinci nerden ve nasil ölçüyorsunuz?
Depo içi hortumlar kontrol edildimi?

Arka koltuğun altında ki pompa kapağının oradan usta benzin gidişine ucunda manometre olan bir aparatla baktı eski pompa 1.5 bar gösteriyordu yenisini takınca 4 bar gösterdi ama o anlık öyle gösterdi bende oldu diye hiç kontrol etmedim kontrol derken arabayı benzinde kullanmadım ve araba o gün içerisinde çalışırken hiç zorlanmadı ilk marşta çalıştı

Basinci, enjektor blogunun hemen öncesinde bulunan tapayi açarak oradan ölçün. En sağliklisi budur..

Tamam ölçtük diyelim düşükse ne yapıcaz yüksekse ne yapıcaz sorunu nasıl çözücez araç sıkıntıya soktu beni benzinde 2 dk çalışıp stop ediyor ilk çalışmada popmpa çalışıyor sesini duyuyorum stop edip tekrar açtığımda çalışmıyor sıkıntı neden nereden olabilir batmanda usta diye bir şey yok hurdacı çıkmacı yok

Geri