merhabalar 3 senedir 97 vetra b cd kullanıyorum en son dün aracı bir türlü çalıştıramadım marş basıyor ama ateşleme yok elektrik ustası geldi elektriksel sorun yok dedi mator ustası geldi bilgisayarla araca bir türlü bağlanamadı ya beyinden ya tesisatta sorun var dedi okaadr uğraşdan sonra sorunda çözülmedi araçı artk evin önüne çekiçiyle götürüm derken araba tek kontakda aldı arabanın 2 ay önce beyni değişmişti orjinal çıkma beyin takılmıştı beyin ustası diyorki beyinde sorun ol arabayı çalıştıramazsın diyor ustalar içinden çıkamayır beyine suç atıyolar diyor kime inacağımı şaşırdım araba neden çalışmadı ve sonradan nasıl olduda çalıştı şimdi çalışmasında bi sorun yok ama yinede kontrol amaçlı beyinci elektrikçi motor ustası dolaşmak lazım elimi avcumu yedi vectra 3aşağı 5-yukarı deyip satalımmı yoksa kaderimize razımı olalım nedir bu ustalardan çektiğimiz hepsi birbirine suç atıyor harca harca bitmiyor durduk yerde hem para öde hemde sorun çözülmesin dağ başında kaderine terkedil araba ne olduda çalışmadı varmı düşüncesi olan ve ankarada bildiğiniz iyi bir opel ustası lütfen şimdiden teşekürler