vectra b cdx aracı olup aküsü bitenler ( önemli)

ethem abi aynı sorun bendede var ama ben ne kadar uğrastım ama yok bulamadım cd yi arkadan söktüm kablosunu sorunu hayla bulmadım

ozaman farklı bir kaçak var arçta. lpg varsa beyin için aküden kablo çekiyorlar ,okabloyu ayır ve öyle dene .sonrada bagaj lambası torpido lambası vs kontrol et.

abi bu tüp beynini kontak anahtarını cevirince elektriğini kesecek bir sistemi nasıl yapacaz bu arada cdx almana cok sevindim ethem ebi

abi bu tüp beynini kontak anahtarını cevirince elektriğini kesecek bir sistemi nasıl yapacaz bu arada cdx almana cok sevindim ethem ebi

lpg beyninin aküye direk bağlanan ucunu kontak ucuna bağla yada bağlattır. fakat önce elektrikçiye kaçak akım kontrolü yaptır derim.

aynen öyle yapacağız abi cok adama gösterdim ama kimse bulmadı daha kaçağı

aynen öyle yapacağız abi cok adama gösterdim ama kimse bulmadı daha kaçağı

ankarada olsan ben bulurdum :)

Ethem abi hakikaten allah senden razi olsun.bende de 2000 model cdx var. Aldiğimda akü zayif dediler şarja bağlattirdim sonra akü şarj olmuyor ölü dediler.gittim sifir akü aldim 1 haftada akü yine bitti adama gittim akü arizali dedim şimdi akü adamda bakacak falan ama...sanirim senin dediğin gibi bi durum var.

sanırım bu orjinal teyp kullanmayanlarda olan bir problem. bende böyle bir sorun yok çünkü orjinal takılıyorum :)

Geri