vectra b aracımda anlam veremediğim bir durum söz konusu araç rölantide ve 1500 devir arasında 5 dakika tak tak diye gürültülü çalışıyor. bundan 7 bin km önce motor krank segman ana kol yatak fincanlar (iticiler) değişti. hatta triger takım halinde devirdaim hariç değişti. iticilerden olabilir dilerek 10 gün önce yağı yağ filtresini değiştirdim castrol magnatec 10 40 ile bu sefer ses daha da arttı hissedilir şekilde araba rölantide tık tık ses azda olsa geliyor. sesi dinledim. motor eg manifoltu tarafından ilk soğukken yoğun geliyor. daha sonra ses arabanın sol alt tarafından net duyuluyor. sağ taraftan çıkan ses ile sol taraftan gelen ses çok farklı egzoz manifoltunda çatlaktan şüpheleniyorum.
Durumu ayrıntılı olarak yazmaya çalıştım bu konu hakkında farklı düşüncesi olanlar paylaşabilir mi?
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:33 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:31 ----------
ses motorun ön tarafından va sol aşağıda yoğun halde. kusura bakmayın birkaç cümle düşük olmuş.
Durumu ayrıntılı olarak yazmaya çalıştım bu konu hakkında farklı düşüncesi olanlar paylaşabilir mi?
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:33 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:31 ----------
ses motorun ön tarafından va sol aşağıda yoğun halde. kusura bakmayın birkaç cümle düşük olmuş.