slm arkadaşlar 2000 model vectra b gl var bende.aracım 100700 km de.benzin + lpg li.lpg taktıralı 6000 km oldu.1.800 e en iyi kaliteli marka taktırdım.dün amasya merzifondan samsuna doğru yola çıktım.170 km yol yaptım hiç bir problem yoktu.akşam dönüşte hafif subap vurması gibi şıkırtı sesi gelir gibi oldu.önümde ki minübüsten gelir diye umursamadım.minibüsü geçtikten sonra sesin hala gelmesi ile durup kaput açıp sesi dinledim.subap vurmasesleri olur yaaa aynen öyle.aracı benzine aldım,hiç bir değişiklik yok.ses aynen gelmeye devam ediyor.hararet vs çekiş her şey normal.sürüşü etkileyici bir etken yok.gece eve gelince tekrar kaput açıp sesi dinledim.üst kapaktan değilde emme manifoldunun oralardan geliyor ses.duysanız sesi bu raba dizel dersiniz inanın.çok canım sıkıldı bugün çıkıp bakmadım bileee.burda bu işten anlayan usta yok.en yakın çorum var buraya.daha önce böyle bir olayla karşılaşan arkadaşım var mı ?sorun nelerden kaynaklanır ve ve bize kaça mal olur.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden herksese teşşekür ediyorum...