vectra b elektrik sorunu...

The Day Walker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar ailem anneannemin cenazesi için :cry:3 hafta önce Konya ya gitmişlerdi.1 saat önce döndüler.Babam geldikten sonra gelirken çamlıca gişelerinde birden radyo dahil aracın ışıklarının kapandığını söyledi.Farlar açıkken arabanın içinde hiçbir lambanın çalışmadığını söyledi :confused:(gösterge,tavan lambaları,radyo,klima) ama farlar yanıyor.Sizce sorun neden kaynaklanmış olabilir_?:(Akşam olduğu için aracın başına gitmedim sabah bakacağım.Fikri olan var mı acaba_?

Şimdiden teşekkürler...

sigortası atmıs benımde oyle oldu gecen, dıreksıyonun altındakı sıgorta kutusunu ac orda 20 lık sıgorta var en uste sagda rengı sarı onu bır kontrol et kesın odur

bende önce akü dedim ama akü olsa tümden elektrik elektronik dewreler giderdi die düşündüm,sigorta daha aklıma yattı.sabah ola hayrola artık bu saatte bişi yapılmaz zaten :) ben patlak hoparlörleri değiştireyim motorlu perde bulursam takayım,göstergede patlak olan lambayı değiştireyim derken Nigar bana başka başka süprizler sunuyor :(

Akü olduğunu sanmıyorum bukadar geniş kapsamlı bi enerji kesintisi olmuş ise herhangibir nedenden dolayı motor bölmesindeki ana siğortalardan birisi atmıştır.
Öncelikle motor kısmındaki ana siğortaları kontrol edin. ve atmışsa değiştirmekle kalmayıp sebebini araştırın.

ewet arkadaşlar şimdi aracın başından geliyorum.takım çantasıyla indim aşağıya aracın içine oturdum büyük bi hewesle kendimi sökme takma işlerine hazırlamıştım kiiii sorunun çok büyük olduğunu farkettim... :) babamın eli yanlışlıkla gösterge ışık ayar düğmesine çarpmış we en kısık duruma getirmiş :) :) sadece düğmeyi yukarı kaldırdım we halloldu :) çok şükür önemli bişi değil...bende 4 lü lambası patlamış onu söktüm şimdi açacağım içini zaten tarif edilmişti burda :) bi sorum daha olacak dijital klimada derece göstergesinin ışığı yanmıyo patlamış galiba gecen tık tık yapınca düzelmişti ama bu sefer düzelmedi o paneli nasıl çıkartırım_? soketleri sökmem mi gerek_?sorun şu ki elim soketlere ulaşmıyor içeriye yanlız 2 parmağım giriyor:( bide derece göstergesinin arkasında lamba mı war_?onu değiştirmem yeter mi_?

4 lü flaşör düğmesini dikkatli sök içinde yay var.kaybedip arama. :)

ethem abi sağolasın yüklediğin resimleri hatırladım,birden ampül yandı beynimde zaten :) havya yı nereye koyduğumu bulsam bide :)

ethem abi sen ve cengiz abim çok yardımcı oldunuz bana hakkınızı ödeyemem.tşk her werdiğiniz bilgi we her paylaşımınız için çok yardımcı oluyor bütün siteye...

Geri