vectra b gt omega emme manifoldu yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kanat44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kanat44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar vectra b gt aracıma dün itibariyle omega emme manifoldu takdırdım aracımın ivmelenmesi öncekine nazaran şimdi çok iyi fakat aracımı çalıştırır çalıştırmaz stop ediyor hafif bi gaz verip çalıştırınca çalışıyor bi sorun olmuyor. omega emme manifoldunda gaz kelebeğinin altına doğru iki tane emiş borusu çıkıyor ve bu hortumlarının yerinin ters olduğunu düşünüyorum sorun bundan kaynaklı olabilirmi.

hava çok geldiği için stop ediyor olabilir

bende havanın az geldiği kanaatindeyim çünkü hafif gaza basıp çalıştırınca çalışıyor

Afr'ye bakmak gerek. wideband takıp kontrol etmeden doğru yorum yapmak zor.

yarın rölanti ayarlayıcıyı bi değişip bakalım sonuç ne olucak

o hortumlarin resmini eklersen iyi olur yanlis olup olmadigindan ama dedigim gibi rolantiye bak birde takip sökerken debimetre zarar görmesin soketini cek dene yani yanlis hava debimetre ve sensorlardan stop etme ihtimali yüksek sen rolantiden basla...bunlar icin elin yatkinsa ustaya gerek yok

arkadaşlar sorun rölanti ayarlayıcıdan çıktı yenisini taktık düzeldi yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Omega b emme manifoldu parça numarası 90412456mı acaba? X20xev motorlar için uygun olanı yani. Vectra nın manifoldunu değiştirmek istiyorum bir kaç gündür arayıştayım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

Omega b emme manifoldu parça numarası 90412456mı acaba? X20xev motorlar için uygun olanı yani. Vectra nın manifoldunu değiştirmek istiyorum bir kaç gündür arayıştayım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Hocam bu parça dimi değiştirdiniz mi ?

Geri