Vectra b nasil bir araba.....

serdar640

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Slm arkadaşlar. Opel vectra b nasil bir arabadir 97 98 model cd alsak sirali sistem lpgde sorun cikarirmi:(. Ariza filan nasil yapiyormu bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim...

2 yıldan fazladır lpg ile biniyorum. şimdiye kadr hiç bi problem çıkarmadı lpg.. fiyatına göre güzel araçlar..

Durum alacağın arabaya göre değişiyor arkadaşım..Eğer hor kullanılmamış bakımları zamanında yapılmış temiz bir araca denk gelirsen sıkıntı yaşamadan kullanırsın.Benim aracımda zavolli marka sıralı sistem lpg mevcut.Şimdiye kadar bir sorununu görmedim çok şürkür saygılar..

güzel bir araba

Durum alacağın arabaya göre değişiyor arkadaşım..Eğer hor kullanılmamış bakımları zamanında yapılmış temiz bir araca denk gelirsen sıkıntı yaşamadan kullanırsın.Benim aracımda zavolli marka sıralı sistem lpg mevcut.Şimdiye kadar bir sorununu görmedim çok şürkür saygılar..

bende de zavoli var. 2 yılı geçti. hiç bir problem çıkarmadı.. şeytan kulağına kurşun:D maşallah diyeyim:D

Vectra b'ler çok güzel araçlardır.Alırken herkes birşey demişti.İşte çok yakar servisi pahalıdır,parçası ateş pahası filan.Satamazsın en güzeli renolar.Dünya kadar laf.Yani klasik Türkiyem konuşma tarzları.Ya renoya bin yada mahvol gibisine konuşuyorlar.Tamam da opeldeki kaliteyi renoda nasıl bulacaksın.Vectra bir insanın orta seviyede alabileceği en güzel araçtır bence.Herkese nasip olmaz.Biraz zevk biraz da kalite meselesi.Burdan tüm vectracı arkadaşları selamlıyorum.Arabanızın kıymetini bilin söylenen sözlere aldırmayın.

4 yıldır tup ustunde
ne performans ne yakıt gerısı hıkaye tek kelımeyle 10 numara yeterkı kullanmayı bıl ayarlarını bakımını guzel yaptır

yaklaşık 4 yıldır vectra ya biniyoruz ve bu 3.cü vectra b aldıgım biri beni çok üzmüştü o ilk opelimdi ve bakımsızdı şimdiki opelim allaha çok şükür sorunsuz 2 yıldır harcadıgım para 600-700 dür oda alt takım triger filan tavsiye ederim

Geri