Vectra B Ön Tamponda Gündüz Farı Yeri için önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Qabus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba Arkadaşlar....

Far Altı ledleri Söküm SMD VEYA DRL tarzı Led le gündüz far ıyapamyı düşünüyorum Sizce Tamponun neresine yapsam mantıklı olur Yardımlarınız için şimdiden
Teşşekürler....

picture.php

Bence böyle yapilirsa cok sik durur :D
232a-1-25278.jpg

Tabii fikir benimki sevk senin :D

Teşşekürler :) abi oraya yapınca gözükme olayı nasıl olurki ?

Ben Bugün Gördüm Böyle Bitane Gayet Şık Ve Güzeldi :D

Son düzenleme:
ama o tampon farklı bi tampon olunca cuk oturmuş sırıtmamış :) bence gündüz farı içinde olan farlar satılıyor :) devil far mı diyorlar ne_? klasik modifiye vectra b farı değil audi sitili

Cik...ben bosuna o resimleri koymadim senin dediklerin acikca güzel durmuyor ucuz :(
tampona olan iyi..yoksa sis fari var al...ama kesin far cevresindeki güzel degil:(

http://cgi.ebay.de/LED-TAGFAHRLICHT...4892?pt=Autoteile_Zubehör&hash=item2eb142b64c

ama o tampon farklı bi tampon olunca cuk oturmuş sırıtmamış :) bence gündüz farı içinde olan farlar satılıyor :) devil far mı diyorlar ne_? klasik modifiye vectra b farı değil audi sitili

Cik...ben bosuna o resimleri koymadim senin dediklerin acikca güzel durmuyor ucuz :(
tampona olan iyi..yoksa sis fari var al...ama kesin far cevresindeki güzel degil:(

http://cgi.ebay.de/LED-TAGFAHRLICHT...4892?pt=Autoteile_Zubehör&hash=item2eb142b64c

abi ama senin gösterdiğin tamponun birisi vectra b sport,birisi zender yanlış bilmiyorsam onlarda plaka altı düz olunca güzel duruyor ama standart vectralarda tampondaki hawa girişleri owal tam oturur mu bilmem bu benim kendi fikrim tabiki deneyip görmek lazım o ayrı :)

Buraya Koyduğum resim çok eski arkadaşlar far aldım farlarım yenide dediğiniz gibi ledli far alacam herhalde bu gidişle önerileriz için çok teşşekürler

350194018hn.jpg

Buna nedersiniz ?

Geri