Vectra B Ön Tamponda Gündüz Farı Yeri için önerileriniz !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Qabus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba Arkadaşlar....

Far Altı ledleri Söküm SMD VEYA DRL tarzı Led le gündüz far ıyapamyı düşünüyorum Sizce Tamponun neresine yapsam mantıklı olur Yardımlarınız için şimdiden
Teşşekürler....

picture.php

Olsa olsa alttalki siyah yerin başladığı yerlere olur sağ ve sola.

Abi bende öyle düşündüm çok orji durmuş ama tamponu delme dediler farların hemen altına 1 taneside hatta tam ovalleşen yere koyacaktım delme tamponu delmenin geri dönüşü olmaz dediler ondan yapmadım yoksa seninki çok güzel ;)

Mustafa kardeşim tamponu deldin geri dönşü yok felan işlerine hiç kafanı yorma :) sevdiğim bir kaportacı abim var metin 3 saat sonra gel eski halinde tamponunu al dedi.. ama ledleri taktığında geri dönüş yolunu hiç düşünmüceksin emin ol bundan çok yakışacak. arabayı her park ettiğim yerde millet soruyo bana orjnalmi bu led nası taktın arabayı satıyomusun gibi sorular :)
Birde Mustafa gündüz farını sakın sis seviyesinden altta bir noktada kullanma çünkü gündüz farı ne kadar yüksekte olursa karışıdan bakacak kişinin yansımayı en iyi şekilde almasını sağıcaktır içinde mercek var biliyosun.. alt seviyede olduğunda parlamıyor tam dik bakamayacağın için... Çalışmalarında başarılar

Abi öneri ve anlatımların için eline sağlık çok teşşkürler önce farın altındakileri sökecem abi birde senin drl nin ledleri değişe bilirmi ben power led yapacamda ?

yok mustafa hep silikonlu bi tabaka içerisine mudehale edermezsin diye düşünüyorum her birinin altlarında kondansatörler var... power led gibi yanıyo dik açıdan direk içerisine bakamıyosun gece çektiğim resme baktığında anlarsın zaten ışık yoğunluğunu

Geri