Vectra B Otomotik Vites Işıklandırması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DaRgUrE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DaRgUrE

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.samikoroglu.com
Merhaba Arkadaşlar;
Belki daha önce paylaşılmıştır.
Otomoitk vitesi araçlarda vitesin hangi konumda olduğunu göstermek için basit bir işlem.
Harf ve rakamların olduğu plastiği bir bıçakla (sağı sollsu 2'şer tırnaığı var) dikkatlice kaldırın. Kar düğmesinin jakına dikkat edin. Altta kolla beraber hareket eden ve dar bir film şeridine benzer ileri-geri hareket eden delikli plastik şeridinin 0,5 X 0,5 cm ebatındaki boş olan kısmına (burası üstteki harf-rakalmarın altına gelrek aşağıdaki ışığın daha çok toplanmasına yardımcı olan boşluktur) kırmızı izolasyon banttından (veya bu işi göçrcek ışığı daha güzel yansıtacak şeffaf bir parça) 1 X 0,5 cm ebatında keserek bu boşluğun üzerine yapıştırın. Plastiği yerleştirin kapağı kapatın. Artık parklarınız yanık olduğu sürece hangi viteste olduğunuzu gösteren kırmızı bir görseliniz var.
Özellikle de geceleri çok hoş duruyor. :)
Bu arada isterseniz alt şıklandırmada da 2 lamba var onlarında renklerini değiştirebilirsiniz.

Cep tel. ile çektiğim için fotolar iyi çıkmadı.

5cj94w.jpg

2vaiete.jpg

10r5xdd.jpg

nzoco0.jpg

2j1naxi.jpg

http://i45.tinypic.com/2re4ghg.jpg
2re4ghg.jpg

Son düzenleme:
bende yapmak isterim ama fotolardan pek anlayamadim daha detayli görebilsem malum cok iyi usta olmadigim icin bu konularda iyi incelemem gerek

Her vitesin başında bir nokta var orijinalde vites neredeyse o nokta aydınlanıyor ve aynı zamanda vitesin harf veya rakamı da aydınlık. sizin uygulamada o nokta ve diğer viteslerin aydınlatması devre dışı kalmış. bence extradan ziyade özellik eksiltmeye yönelik bir uygulama olmuş. açıkçası güzel bulmadım. ama zevkler ve renkler tartışılmaz denir.

Her vitesin başında bir nokta var orijinalde vites neredeyse o nokta aydınlanıyor ve aynı zamanda vitesin harf veya rakamı da aydınlık. sizin uygulamada o nokta ve diğer viteslerin aydınlatması devre dışı kalmış. bence extradan ziyade özellik eksiltmeye yönelik bir uygulama olmuş. açıkçası güzel bulmadım. ama zevkler ve renkler tartışılmaz denir.

O özellik de var resimde gördüğüm kadarı ile, hangi viteste ise o vitesin ışığı kırmızı, diğer aydınlatma sarı ışık.

Bende yapmıştım daha önce. Özellik eksiltme filan yok:) Herşey normal, sadece vites hangi konumdaysa orası kırmızı görünüyor:)

28468336.jpg

18491275.jpg

Geri