vectra B

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İ_U
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İ_U

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaslar
benim arabanın on yolcunun sol dizini dayadığı yerden genelde arabayı ilk calıstırdıgımda lıkır lıkır su sesi geliyor bu sizdede varmı:eek:

bilmiyorum gaz verdikce fokur fokur yapıyo meret sumu yuttu ne:)

Denize mi soktun?:)
Hani 1 le kalkınca bi müddet bende duydum o seside önemsemedim,sen söyleyince kafama takıldı....

normal arkadaslar oluyor o ses su sesi bıldıgınız gıbı kalorıfer petegı varya ama ısınıp genleşince gecer

Bu sadece Vectra B lere has bi olay mı ?

su sesi şu durumda da gelebiliyor;Eğer kalorifer ısı ayarını ortada bıraktıysanız ve sistem elektronik değilse bu sesi yapabilir.Rolantideyken ses çıkmaz ancak gaz verince devirdaim de arttığından bu ses duyulabilir.Bu tamamen suyun akış sesidir.Sonuç olarak kalorifer ısı ayarını ya tam soguk ya da tam sıcak yaparak deneyin...

iyi oldu söylediğiniz. Bende duyuyordum bir şeyler ama önemsememiştim. Birde havayı içeride sirküle eden düğmeye basınca bir sesler geliyor

flybird' Alıntı:
iyi oldu söylediğiniz. Bende duyuyordum bir şeyler ama önemsememiştim. Birde havayı içeride sirküle eden düğmeye basınca bir sesler geliyor
gelir abı cunkı hava gırıs perdesını kapatıyor bıraz buyuk perde onun ıcın ses yapıyor ses yapmasada fısss edıyor:D

Geri