Ufacık yerine birşeyler olsa evlat acısı gibi koyar ne yapsam da halletsem diye günlerce düşünürüm. O olmadığında kendimi boşluğa düşmüş gibi hissederim. Güvensizimdir sanki, yastığa başımı koyduğumda acaba güvenli bir yerde mi, acaba canını sıkan birşeyler var mı şeklinde kuruntu yaparım.
Bazen hoyrat, bazen mütevazi , bazen olgun çizgileriyle ve bazende masraflarıyla beni tüm bir ay zor duruma sokabilecek yaramaz bir çocuk gibi yanımda olan aracım her ihtiyacıma karşılık verir, bazen bir otel rahatlığı bile sağladığı olmuştur. Her saniye bana asla sırtını dönmeden hizmete açıktır..
Arkadaşlarından farklı olmasının sebebi ise YOZGATLI olmasıdır..
diger bir farkıda 0 dan 100 e 3 saniyede çıkabiliyor olmasıdır..(yok canım o kadarda değil)
vectram sizlerle
Bazen hoyrat, bazen mütevazi , bazen olgun çizgileriyle ve bazende masraflarıyla beni tüm bir ay zor duruma sokabilecek yaramaz bir çocuk gibi yanımda olan aracım her ihtiyacıma karşılık verir, bazen bir otel rahatlığı bile sağladığı olmuştur. Her saniye bana asla sırtını dönmeden hizmete açıktır..
Arkadaşlarından farklı olmasının sebebi ise YOZGATLI olmasıdır..
diger bir farkıda 0 dan 100 e 3 saniyede çıkabiliyor olmasıdır..(yok canım o kadarda değil)
vectram sizlerle
Son düzenleme: