vectra b2 den anılar :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
http://img27.imageshack.us/gal.php?g=snc10001d.jpg
gece gece anılarım depreşti gözlerim doldu sizinle paylaşmak istedim,astra geldi yerine ama vectranın keyfini tadını mutluluğunu huzuru vermio,vectra başka bişey vectra varken mutluluk,huzur,keyif vardı şimdi hiç biri yok :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Son düzenleme:
Ah ah hıc sorma bende benım vectrayı verdım bın pısmanım sattıgım adamda gerı vermıo aracı :(

Keske Vectra C Falan Alsaydınız.Astra Sizi Mutlu Etmemıs Gibi Duruyor.

Büyük bi geçmiş olsundan sonra derim ki değişiklik her zaman iyidir. İnşallah ilerde insignia alırsınız :)

Bende aşığıyım. Sattım, bir ara depresyona bile girdim :) Ama geçti artık bence sizin hastalıkta geçer :D Daha ne arabalara sahip olursunuz merak etmeyin.. Geçmiş olsun tekrar.

bende 5 gündür ne zaman bi astra görsem bakıyorum arkasından oğlum aklıma geliyooo 2 aya kadar yeni bir araç alcam ama aklım hala astra da :( :( :( :( :(

Bende aşığıyım. Sattım, bir ara depresyona bile girdim :) Ama geçti artık bence sizin hastalıkta geçer :D Daha ne arabalara sahip olursunuz merak etmeyin.. Geçmiş olsun tekrar.
bendeki küçüklükten beri var 10 senelik beraberliğimiz vardı,hiç bir araba unutturamıo vectrayı

Keske Vectra C Falan Alsaydınız.Astra Sizi Mutlu Etmemıs Gibi Duruyor.
özellikle beni etmedi mutlu etmedi astra sedan,2.0 vectradan sonra 1.6 hem hem yüksek pederde pişman ama söyleyemio tabi bi anlık sinirle aldı oda ama insignia alcaktık.kazadan sonra 2.el bi araba aldık anlaşmalı insigina alcaktık gelince ama insignianın gelmesine 3 hafta kala arızalanınca babam sinirlendi ve gitti aldı bi sinirle beklemeyi tercih etmedi,insignianın 180 hp 1.6 sının otomatiği olsa şimdi gene alır ama ötv 2.0 ları etkilemedi öpelde bakalım pederin işi belli olmaz
vectra hastalık ya valla şu an para çıksa 1 yerden hiç durmam vectrayı geri alır yaptırırm parası hiç sorun değil 50 milyar isteseler gene veririm ah ah:(

Vectra B araba değildir, can yoldaşıdır, hayırlı, vefalı bir dosttur. Günü geldiğinde A kasayı satınca yerine yine bir Vectra B otomatik (eşim için) almayı planlıyorum.

Geri