vectra b2 yi komple o lamak

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
abiler biliyosunuz ben hala bu vectra aşkından kurtulamadım sayısal çıksın vectra b2 yaptırcam dedim 0 özel :)oda çıkmıyo:) şimdi ben bi vectra alsam herşeyini 0 lasam almanyadan herşey 0 gelse maliyeti ne kadar olur?

İnsignia al bence anca kurtarcak ;) :D:D

yok dostum ya vectranın o içi fln beni anca vectra rahatlatır ya öyle gözüküyo insigniada mutlu olamam illa vectra

O zaman kolay gelsin. :)

Toplarsan beyaz topla. :)

Bende buna hayranım ama işte :rolleyes:

fs_871076.jpg

komple sıfırlayamazsın sıfırlarsın ama ne gerek var ?

önce motor-şanzuman komple iner pistonlara kadar değiştirilir ilk günki performansa yaklaştırırsın.

4000-5000 yer

sonra içine geçer koltuklara art carda zevkine göre yaparlar taban halısına varana kadar değiştirirsin.tavan döşemesi ön göğüs ve direksiyon vites komple yenilersin.bagaja da bagaj havuzu koyarsın.

buda 3000 i bulur

jantları komple zımparalatır,astarlatır ve boyatırsın.4 tane yeni lastik.

2000 yer.

komple fırında boyanır

2500 de bunu say.

otu foku da 2000 say

ne etti : 15000 arabada 15000 anca eder zaten 30 lirayı koy cebine sıfıra yakın vectran olur yiğenim.

toplamayın arkadaşlar :D

o kadar paranız olacak ve sıfır vectra b alamayacak mısınız_? :D çoğu otomobil şirketleri gelişmekte olan ülkeler için eski modellerini üretmekte.fiat ın renault vw nin üretimden kalkan modelleri ürettiklerini biliyoruz.opelde basbaya vectra b yi halen üretiyor olabilir :D

toplamayın arkadaşlar :D

o kadar paranız olacak ve sıfır vectra b alamayacak mısınız_? :D çoğu otomobil şirketleri gelişmekte olan ülkeler için eski modellerini üretmekte.fiat ın renault vw nin üretimden kalkan modelleri ürettiklerini biliyoruz.opelde basbaya vectra b yi halen üretiyor olabilir :D
ama ozaman daha nçok tutar dediğin gibiyse 30-35 e satsalar gümrüğüyle daga çok tutar:)temiz alıp o lamak daha iyi

Geri