Vectra C Arka Küllük

vectra fırat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aracımda sigara icmek her nekadar yasak olsa da , arka küllük (arac iç temizligi vb işlerde) sürekli düşüp durması beni rahatsız ediyordu..:mad::mad:

Pratik maliyetsiz görsel olarak ta bana göre fena olmayan tak cıkar bir küllük cözümü!!:):)
IMG_20170201_112642_processed.webp
IMG_20170201_112839_processed.webp
20170201_111912.webp

Bence olmamis, cok abes durmus. Yanlis anlama ama yani bir D sinifi aracta biraz komik olmus.

Bence olmamis, cok abes durmus. Yanlis anlama ama yani bir D sinifi aracta biraz komik olmus.
Araca amcam vb büyüklerim oturdugunda öne sigara icmek istiyor , adama sigara yasak desem dur inecem der..:sopa::sopa:
Öndeki mevcut küllük hic kullanılmamıs oldugundan,, arac kullanırken elimi arkaya uzatıp küllük vermem 2 saniye sürüyor bu benim için daha önemli..Yani islevselligi..:bir::bir:

Yeni Mecedes AMG yada CLA Navigasyonun durusundan daha iyi:D:D
maxresdefault.webp

Son düzenleme:
abi bence de olmamış demir olması vs.plastik küllük alıp arka bardaklıklara mı koysan acaba tam oturuyor olmalı yanlış hatırlamıyorsam.
pardon düzelteyim sigara içilecekse çıkarıp veriyosan mantıklı olabilir ama sağlam küllük o ayrı :)
navigasyonun duruşu gerçekten çok kötü

Bence büyüklerin sigara içmek istediklerinde sağa çek beraber inin aşağı o içsin :) hiç olmamış ;)

Bu arada CLA nın ekranı on numara :)

Ustad lar kötü diyorsa kötüdür;; vardır bildikleri..Derhal cıkarıyorum o küllügü ordan..:(:(

O navigasyonun görüntü kalitesine diyecek yok bizzat gördüm , kullanan tanıdıklarım bu durumun görselliğini sikayet etmişler cevap olarak
güvenlik için böyle yapmıs mercedes..Elbet bir bildigi vardır..
Ama hakikaten sonradan takılmıs gibi duruo ve iç temizlikte ele ayaga cok takılıyormuş..

Bu navigasyon Kullanıcılarda estetik olarak tepki toplayabiliyor beğenen de vardır mutlaka.mazda 3 de aynı tasarım vardı küçük bir makyajladılar yakın zamanda ve ilk olarak o ekranı bmw tarzı yapmışlar.
Yaw zevk işte benim böyle ekranlı arabam olsa sabah satardım :)

Sony Z5 ile gönderildi

Bu navigasyon Kullanıcılarda estetik olarak tepki toplayabiliyor beğenen de vardır mutlaka.mazda 3 de aynı tasarım vardı küçük bir makyajladılar yakın zamanda ve ilk olarak o ekranı bmw tarzı yapmışlar.
Yaw zevk işte benim böyle ekranlı arabam olsa sabah satardım :)

Sony Z5 ile gönderildi

Aynen katılıyorum sana,
Tolga ' m yeri burasımı bilmiyorum ama ,araca yazın fikrim degişmesse ekranlı teyb takmak istiyorum.
Direksiyon kumadası calıssın geri görüş cam olsun istiyorum..
Şu an en uyumlu yada iyisi hangisini tavsiye edermisin??

Abi maalesef c1 kasanın multimedyalarında direksiyon tuşları çalışmıyor.fakat bir şekilde programlanabiliyor kablo bağlantıları da yapılırsa.c1 vectram varken çok araştırdım bir sonuca ulaşamadım şükrü kaptan bir konuda yazmıştı ama karışık biraz.
Geri görüş kolay iyi kamera alırsan net olur.
Marka pek önemli değil hepsi çin malı 600-1200 fiyat aralığında android de bulman mümkün.tavsiyem ihtiyacına göre alman teknoloji merakın çok yoksa android almayabilirsin pahalı zaten

Sony Z5 ile gönderildi

Geri