arkadaşlar gündüz ışıklarını aktif etmeye çalıştım opcomdan UEC ve REC den fakat astra h lardaki gibi olmadı.astra h larda 5 versiyon var ışık modları olarak vectra c de 4 versiyon var(versiyon 5 seçilmesi gerek) ve istediğim gibi çalışmadı normal çalışmadı yani.astra h larda nasıl çalışıyor bu sistem aynı far var ayrıca bir ampul yok onlarda da kısa farlar mı yanıyormotor çalışınca?
4 modu da denedim fakat hiçbirinde parklar açık kalmadı versiyon 1 de parklar yanıyor fakat motor çalışınca kapatıyo kendini diğerlerinde de kısa farları yakıyor motor çalışınca.şimdi anlamadığım parklar yanık kalsın istiyorum motor çalışınca bu mümkünmüdür ?yada far anahtarı belli bir pozisyona mı getirilmeli çözemedim bilgi sahibi biri yazarsa sevinirim
4 modu da denedim fakat hiçbirinde parklar açık kalmadı versiyon 1 de parklar yanıyor fakat motor çalışınca kapatıyo kendini diğerlerinde de kısa farları yakıyor motor çalışınca.şimdi anlamadığım parklar yanık kalsın istiyorum motor çalışınca bu mümkünmüdür ?yada far anahtarı belli bir pozisyona mı getirilmeli çözemedim bilgi sahibi biri yazarsa sevinirim