vectra c genel özellik yardımı

vectra_c_481

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar vectra c aldım 2004özelliklerini bilmiyorum mesela torpido gözünde cevirme tusu var ne işeyarar yagmur sensoru nasıl çalışır.birde torpidonun ordan bazen kapıları actıgımda yada klimayı çalıştırdıgımda tırt tırt tırt :) diye bir ses geliyor normal midir. sizce :confused:

o tırt tırt sesler klimadan geliyor sadece ses yapar dedi servis kronik bir arızaymış astra ve vectralar için... sorun etme yağmur sensörü içinde silecek kolunu 1 kademe yukarı kaldır ve bırak devreye girer.benden bu kadar

oncelikle hayirli ugurlu olsun araban kazasiz belasiz bin
gokhan in aciklamadigi bi nokta kalmis onu da ben tamamlayim izninizle :D
torpidodaki cevirme tusu torpida sogutma icin. klimayi actiginda torpidoya da soguk hava veriyor...

oncelikle hayirli ugurlu olsun araban kazasiz belasiz bin
gokhan in aciklamadigi bi nokta kalmis onu da ben tamamlayim izninizle :D
torpidodaki cevirme tusu torpida sogutma icin. klimayi actiginda torpidoya da soguk hava veriyor...

sadece soğuk hava değil sanırsam klima o anda ne üflüyorsa sıcak soğuk onu torpidoya veriyor...benimkinde öyle en azından

cözemedigim ve emin olamadıgım o tırt lama sesi fark ettımkı klima ön cam havalandırması yada arka resistans gibi özellikleri acık bıraktıgım zaman kapıları acar acmaz boyle bır gıcık sesyapıyor normalmı bılmıyorum ama gıcık olmaya basladım.....

cözemedigim ve emin olamadıgım o tırt lama sesi fark ettımkı klima ön cam havalandırması yada arka resistans gibi özellikleri acık bıraktıgım zaman kapıları acar acmaz boyle bır gıcık sesyapıyor normalmı bılmıyorum ama gıcık olmaya basladım.....

-o ses kapıları açık bıraktıgında, emniyet kemerini takmadıgında veya hut el fireni çekikken hareket etmeye kalkıstıgınızda da cıkar. gıcık bir ikaz sesi. tabi aynı sesten bahsediyorsak.

- bu arada aracında, perde hava yastıkları, yagmur sensörlü silecekler hız sabitleyicisi, lastik hava basınc sensörü, gelişmiş yol bilgisayarı bulunmaktadır. bu yol bilgisayarın aracındaki her türlü arızayı söyle. fren balatalarının aşınmasını. silecek suyunun azalması mator su seviyesinin azalması park. fren sis vs gibi ısıklarının yanmaması gibi durumlarda uyarı verir ayrıca motor rölanti seviyesini ortalama hızını 100km/s yakktıgı yakıtı ve aklıma gelmeyen daha bir sürü sey..

guzel bir arac almıssın tebrik ederim.

berfe küçük.

o bahsettiğin ses benim araçtada vardı fonksiyonlırın çalışmasına engel olmuyor ama gerçekten insanı rahatsız ediyor.servise gitmiştim tam hatırlamıyorum ama 200-300 ytl masraftan bahsetti.tamirci arkadaşla torpidoyu çıkarttık ses yapan parçayı bulduk temizleyici sprey sıktık 1-2 gün sonra ses kesti.6 ay oldu hala gelmiyo....

Geri