Vectra C göstergesinde sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VauxHall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VauxHall

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba.

Benim 2004 Vectra C 'de 1 hafta önce devir kadranının ortasındaki uyarı göstergesinde rastgele yerlerde kırmızı noktacıklar belirdi, şuanda ise kapı açık ikazı , bagaj açık ikazı veya diğer ikazları verirken bu noktacıklarla birleşiyor ve görüntü çok bozuk bir halde oluyor.

Bu tecrübeyi yaşayan veya sorunun çözümünü bilen arkadaşlar var mı?

Not: belki bir statik elektrik birikmesi olmuştur düsüncesiyle akü kutup başlarını söküp yarım saat bekledim ve çözüm olmadı. Servise gitsem eminim ki dashboard'ı değiştireceğiz derler. geçenlerde arka perde mekanizmasının vidası için gittiğimde 1250 YTLlik komple sistemi değişeceğiz demişlerdi, sinirle çıkıp sanayide 50 kuruşa vidayı bulup takmıştım ve sorun hallolmuştu. Yanlış anlaşılmasın kötüleme niyetim yok ama aptal yerine konmak da hoş olmuyor bu durumlarda. biraz içimi döktüm kusura bakmayın:)

Son düzenleme:
dostum benim başımada daha dün geldi aynı olay bende yana yana arıyorum sen bir çözüm ürettiysen banada haber ver servis ucuz bir parça değişimyle hallederiz dedi ne kadar dedim 500-600 ytl falan dedi işçilik hariç ucuza bak...

karşılaşmadım neticeyi merak ediyorum..

cenimde vectra c de duymadığım bir arıza.vectra b ve astra g lerde ekran silinmeleri ve hataları çok oluyordu ama opel vectra c ile bu sorunları halletmişti.çözümü bulursan bende merak ediyorum.hiç olmadı çıkma gösterge al bi tane.yada boşver kafana takma

gecmiş olsun allah bu servislerin eline düşürmesin.komple parcayı degiştirmeye kalkıyorlar ufacık bir vidayla hallolacak seyleri.iyiki oto sanayiler var

Son düzenleme:
Dashboardini cikar, soguk bir yere koy istersen. Mesela buzdolabina.
Saka degil yanlis anlasilmasin arkadaslar.

Sana tavsiyem. ama Dashboardi sökerken, ve söktükten sonra Arabanin Kontagini acma.

Umarim sonra calisir.

oğuzhan bey de herkesin göstergesini buzdolabına koyuyor.bende trigeri değiştirecem acaba eskisini buzdolabına kosam mı?:)

Arkadaslar alay gecmeyelim Lütfen. Yazdigimi bir denesenize.
Yaptigim icin biliyorum herhalde. Bazen faydasi oluyor.

O Zaman Bu Baglamda Gösterge Sicaklardan Ve Güneşten Etkileniyor.klimayi Calistirsak Aracin Içini Buz Gibi Yapsak Olmazmi Dashboard U Cikarmak Yerine?

Geri