Vectra c hız sabitleyici calışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bzkl

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Mrb arkadaslar aracım vectra c 2004 model comfort aracı aldığımdan bu tarafa hız sabitleyicim calışmıyor ve sağ sol ve bagajdaki fren lambalarının hepsinin yanmasına rağmen yol bilgisayarında fren lambalarının 3ününde yanmadıgını gösteriyo aracı tech 2 ye bağlattığımda sadece fren müşürü arızası verdi bende fren müşürünü değiştirdim yalnız hiçbi değişiklik olmadı yalnız fren müşürünü değiştirdiğim yer de cihaz olmadığı için arıza kodunu sîlmedi silince düzelr mi veya önereceğiniz baska bi yol var mı bu Arada yaptığım arastırmalarda hız sabitleyicinin fren müşürüne bağlı olarak çalışmayabileceği tezi üzerine hareket ettım simdiden teşekürler

fren müşüründen sinyal alması büyük ihtimal cunku frene bastıgınız an hız sabitleme kapanır. fren müşürü arızalı oldugunda arac sürekli frene basılıyor gibi algılıyosa hız sabitlemeyi acmaz. arızaları sildirmeniz lazım. fren müşürü için. ancak aydınlatma uyarıları da fren müşürüne baglımıdır bilemem. ama büyük ihtimalle oda ordan sinyal alıyodur.

Çok teşekürler fırsat bulduğum ilk anda sildîreyim arazıları o halde

fren müşürü arızasından calısmaz ancak değiştirdiğinizi söylediniz. opcomla falan bir kodu sildirin tekrar deneyin...

sabitleyici kolunu çıkartın yerinden, tutup geri çekince çıkıyor, kontak spreyi ile temizleyin takın düzelebilir

Hız sabitleyici kolunu söküp denemiştim önce temizleyip taktığımda yine olmamıştı arıza kodunu sildirmeyi deneyeyim çok teşekürler

Opcomdan frene basisinizi arac algiliyirmu bakmak lazim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekürler opcom la arızayı sildirip kontrol ettireyim sonucu paylasırım yine

Geri