Vectra c için soft performance ses sistemi ne olabilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arcatera

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar malum markalar araçların ses sitemine pek önem vermezler ve fason mallar kullanırlar kolonlarda falan bu bir gerçek bunu zamanında okçu müzükde araba yaptırırken okçu söylemişdi bmw mercedes dahil bütün markaların kolonları fason üretimlerdir fabrikalar o konuda hiç özen göstermez demişdi ara üretim yada özel üretimler haricinde misal bmw alpine yada mercedes brabus v.b

şimdi bizim vectra c deki kolonlarda büyük ihtimal ikinci kalite zaten sesi sonuna kadar açdınızmı anlıyrosunuz boğuluyor ses bu benim ilk c1 vectradada böyledi bu yeni c2 vectramdada böyle şimdi ben diyorumki arabanın orasını burasını delmeden orjinal kolon yuvalarından orjinal olan kalitesiz kolonları çıkartıp yerine kaliteli kolon koyalım ve orta halli bir anfi bağlayalım orjinalliğine en ufak dokunmadan bence çok çok doyurucu ve kaliteli ses alırız hemde araç orjinalliğini korumuş olur..

sizce hangi kolon ve anfiyi takabiliriz en iyi projelendirme ne olabilir burda yapıcağımız projelendirme pek çok kişiye yol göstericekdir ve cebinden büyük paralar gitmesini engelliycekdir..

Geri